Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dénes név a babának?

Dénes név a babának?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?

2021. febr. 14. 05:01
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
65%
20.Miert lenne öreges ?? Talán a pista jobb? Csak az mond negativat egy névre aki a sajátjával nincs meg elégedve!!!
2021. márc. 5. 17:35
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, csak érdekelt kinek mi jut eszébe erről a névről.

Nekem ami öreges nevek: Lajos, Béla, Ernő, József, János, Sándor

De hát kinek mi, megértem azt is aki a Dénest is ide sorolná, hiszen régen gyakrabban adták ezt a nevet az igaz, de falun élők között kevésbé volt jellemző, inkább városias név volt, de lehet hogy nem jól tudom.

2021. márc. 6. 04:26
 23/25 A kérdező kommentje:

Egyébként ő már felsős nagyfiú. Érdekelt hogy kinek mi jut eszébe a nevéről. Mi Dininek becézzük, amikor pici volt kis Dini, kis Dénes, kis Dinikém így szólítottuk. Ha messze el kell kiabálni, akkor Dény, mert azt jól el lehet nyújtani és felfigyel rá.

Volt hogy Déninek hívták, ezt addig nem is ismertem mint becézési formát, mint ahogy a Deni-t is itt olvastam valakitől.

Volt hogy Daninak hívták, de amikor montam hogy nem Dani, mert én arra értettem, hogy azt hiszi Dániel. Hirtelen zavarba jött az óvónéni, mert nem tudta hogy becézik a Dénest, és mondtam hogy Dininek hívjuk otthon.

2021. márc. 6. 04:45
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk vidéken minden második cigány Dénes
2021. márc. 7. 11:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2021. márc. 7. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!