Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányom egész nap rajtam...

Lányom egész nap rajtam csüng, szó szerint, lehet/kell ez ellen tenni valamit?

Figyelt kérdés
Mióta megtanult mászni és felállni szinte játszani sem tudunk, mert azonnal megindul és felmészik rám. Ha visszaültetem és lekötném a figyelmét, akkor kezdi előről. Ha kimennék a szobából rögtön utánam jön és ha utolért feláll a nadrágomon...Hagynám én "hisztizni, de lefogni nem fogom, tehát jön..
2010. aug. 16. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

23:30-as vagyok.

Érdekes, hogy az én yerekeim is ennyi idősek.

Ha rajtam akarnak lógni és elkezdünk valamit játszani, mókázni, táncikálni, máris semmi bajuk.

Nem gondoljátok, hogy unatkozik az a gyerek???

Ranschburg Jenő pontosan erről beszél! Ne várjátok el attól a gyerektől, hogy csendben eljátszogat a sarokban!!!!Ezt nem én találtam ki! Olvassatok el egy könyvét!

2010. aug. 17. 08:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Te meg még nem hallottál és nem is olvastál a szeparációs szorongásról? Képzeld el, hogy ha elterelem a figyelmét, játszok vele, akkor is mászik a nyakamba. Olvass már egy kicsit utána, és ne vagdalkozz!!!
2010. aug. 17. 08:53
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos, hogy a szeparációs szorongás miatt csüng rajta!

Nagy a valószínűsége, hogy a figyelmedért könyörög, unatkozik.

2010. aug. 17. 12:20
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 23:30-as, nem baj ha ez a véleményed, de azt gondolom kutúráltan is megfogalmazhatod! Nem, nem unatkozik a gyerek, a nap minden szabad percében játszunk, de attól még kell főzni, mosni, pisilni..stb. Egyébként pedig írtam, hogy játék közben és helyett is rám mászik.

Többiek: Más dolgokon is feláll, lepakol, de ha elér már át is kapaszkodott...Szerintem élvezi, hogy nem tudok meglógni, mert szabad az út. Köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 17. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
az én lányom is ezt csinálja 11 honapos .. és anyosom szerint ez beteges dolog és hogy én rontottam el..gondolja hagynom kellett volna gyereket orákig üvölteni a kiságyban..én is azt remélem ha megtanul járni ..már nem sokára.... akor kicsit job lesz
2010. aug. 21. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!