Ki mennyi idősen kezdte bilire szoktatni a gyermekét?
Figyelt kérdés
Csak egy kis statisztika magamnak, és ezáltal itt mindenkinek, valamint, természetesen a gyermek életkorára gondolok (vicceskedők kíméljenek).2010. aug. 16. 21:19
11/13 anonim válasza:
Nekem most 18 hós a kislányom de nem beszél semmit és nem is mutat semmi hajlandóságot, hogy jelezze a wc-zést ezért tök feleslegesnek tartom még. Már rájöttem, hogy semmire nem kell szoktatni meg görcsölni rajta. Fog majd szólni ha már érett rá addig meg csak kínlódás az egész. 2 éves kora előtt (ha előbb nem jelzi) biztosan nem foglalkozom ezzel a témával. Még bilije sincs csak wc szőkítője van. 1x ráültettem kíváncsiságból de nem értette mit kell ott csinálni viszont jól elvolt egy darabig. :)
12/13 anonim válasza:
Az én kislányom most 28-án lesz 2 éves. Nyár elejétől, ha jó volt az idő, nem adtam rá pelenkát. Az elején volt, hogy még bepisilt, de legtöbbször szólt.Július elején észrevettem, hogy reggelente tisztán veszem le róla az este ráadott pelenkát. Egyik nap már nappal is mindig szólt, ha menni kellett, így este se adtam neki pelust, úgyis nagyon meleg volt a házba... Éjszaka nem pisilt be! Azóta teljesen szobatiszta! Tehát kb. 21 hónapos korától gyakran bugyiban volt, 22.5 hónaposan teljesen elhagyta a pelust.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 17. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!