Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mennyi idősen kezdte...

Ki mennyi idősen kezdte bilire szoktatni a gyermekét?

Figyelt kérdés
Csak egy kis statisztika magamnak, és ezáltal itt mindenkinek, valamint, természetesen a gyermek életkorára gondolok (vicceskedők kíméljenek).
2010. aug. 16. 21:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19 hós.most kezdtük 3 napja...
2010. aug. 16. 21:21
 2/13 anonim válasza:
100%

Nekem a kishugom lesz szeptemberben 2 éves.

Próbálkozunk már vele kb 5 hónapja :)

Nem nagyon sikerül :(

2010. aug. 16. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Két éves koruk után.
2010. aug. 16. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
18 hónaposan kezdtük el a bilizést, de csak néha ráültettem, szépen ült is rajta, de semmi eredmény nem volt. Most 23 hónapos és 4 napja belepisil, kakil. Ma 4x pisilt bele, 1x kakilt. De magától még nem megy neki, csak ha ráültetem.
2010. aug. 16. 21:49
 5/13 anonim ***** válasza:

Sziazstok.

Keresztlányom már 2évesen szobatiszta volt,

most 3éves és néha-néha becsúszik a pisi, uncsi tesóm lánya is most 3éves, és még északára kell neki a pelus.

Nagyon változó, bár szerintem nem érdemes siettetni, mert utána több "baleset van " főleg a pisivel...

(persze ez az én véleményem:)

2010. aug. 16. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Lányom 18 hós, még nem jelzi sehogy sem, hogy pisilnie vagy kakilnia kellene, úgyhogy még feleslegesnek tartom, hogy a bilin üljön. 2 éves kor után szeretném elkezdeni.
2010. aug. 16. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a védőnő már 19-20 hónaposan erősködött hogy kezdjük el. De én megvártam, hogy betöltse a 2 évét most májusban. Úgy gondoltam a nyár jó alkalom lesz arra hogy pelenka nélkül mászkálhasson az udvaron vagy a lakásban. Nagyon könnyen rászokott a bilire, először le se tudtuk imádkozni annyira tetszett neki. És fontosnak tartottam, hogy tudjon már beszélni amikor elkezdjük a bilizést, hogy tudjon szólni. Már csak alváshoz kell neki pelenka, meg ha hosszabb útra megyünk.
2010. aug. 16. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:
17hónaposan,de az én lányom szól.Legtöbbször már csak akkor ha tul van rajta.Kakinál kiabál,hogy,pelus,pelus,pelus.Hogy cseréljük ki.Ebből adodóan kezdtük el.Többször volt bilibe eredmény,de többször volt vaklárma is.Azt tudja mire való,reméljük hamar meg is tanulja használni.
2010. aug. 16. 22:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem szoktattam es mi egyböl wc-be pisiltünk, most szeptemberben lesz 3 eves, egy hete kerte hogy hasznalhassa a wc-t, azota oda pisil, kakil, es nem keri a pelust.
2010. aug. 17. 00:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia.Kisfiam a hónap végén lesz 2éves,kb.2hónapja kezdte,hogy szólt,hogy pisi/kaki lesz.Azóta már nappalra szobatiszta,csak alváshoz kap pelust,de a du.-i szundi után már száraz pelussal ébred:).Ja,és nem bilizik(csak játszott vele),nálunk a szűkítő jött be.

Üdv

2010. aug. 17. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!