Ki mennyi idősen kezdte bilire szoktatni a gyermekét?
Figyelt kérdés
Csak egy kis statisztika magamnak, és ezáltal itt mindenkinek, valamint, természetesen a gyermek életkorára gondolok (vicceskedők kíméljenek).2010. aug. 16. 21:19
2/13 anonim válasza:
Nekem a kishugom lesz szeptemberben 2 éves.
Próbálkozunk már vele kb 5 hónapja :)
Nem nagyon sikerül :(
4/13 anonim válasza:
18 hónaposan kezdtük el a bilizést, de csak néha ráültettem, szépen ült is rajta, de semmi eredmény nem volt. Most 23 hónapos és 4 napja belepisil, kakil. Ma 4x pisilt bele, 1x kakilt. De magától még nem megy neki, csak ha ráültetem.
5/13 anonim válasza:
Sziazstok.
Keresztlányom már 2évesen szobatiszta volt,
most 3éves és néha-néha becsúszik a pisi, uncsi tesóm lánya is most 3éves, és még északára kell neki a pelus.
Nagyon változó, bár szerintem nem érdemes siettetni, mert utána több "baleset van " főleg a pisivel...
(persze ez az én véleményem:)
6/13 anonim válasza:
Lányom 18 hós, még nem jelzi sehogy sem, hogy pisilnie vagy kakilnia kellene, úgyhogy még feleslegesnek tartom, hogy a bilin üljön. 2 éves kor után szeretném elkezdeni.
7/13 anonim válasza:
Nálunk a védőnő már 19-20 hónaposan erősködött hogy kezdjük el. De én megvártam, hogy betöltse a 2 évét most májusban. Úgy gondoltam a nyár jó alkalom lesz arra hogy pelenka nélkül mászkálhasson az udvaron vagy a lakásban. Nagyon könnyen rászokott a bilire, először le se tudtuk imádkozni annyira tetszett neki. És fontosnak tartottam, hogy tudjon már beszélni amikor elkezdjük a bilizést, hogy tudjon szólni. Már csak alváshoz kell neki pelenka, meg ha hosszabb útra megyünk.
8/13 anonim válasza:
17hónaposan,de az én lányom szól.Legtöbbször már csak akkor ha tul van rajta.Kakinál kiabál,hogy,pelus,pelus,pelus.Hogy cseréljük ki.Ebből adodóan kezdtük el.Többször volt bilibe eredmény,de többször volt vaklárma is.Azt tudja mire való,reméljük hamar meg is tanulja használni.
9/13 anonim válasza:
Nem szoktattam es mi egyböl wc-be pisiltünk, most szeptemberben lesz 3 eves, egy hete kerte hogy hasznalhassa a wc-t, azota oda pisil, kakil, es nem keri a pelust.
10/13 anonim válasza:
Szia.Kisfiam a hónap végén lesz 2éves,kb.2hónapja kezdte,hogy szólt,hogy pisi/kaki lesz.Azóta már nappalra szobatiszta,csak alváshoz kap pelust,de a du.-i szundi után már száraz pelussal ébred:).Ja,és nem bilizik(csak játszott vele),nálunk a szűkítő jött be.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!