Babaringató ami nagyon jól bevállt tudtok ajánlani, vagy ti hova teszitek a babát ha nincs ölbe?
1hó.os+1hetes a babám és nem akarom egész nap ölbe cipelni, az ágyon fekve unatkozik, ti hogy oldjátok meg?
Vennék egy babaringatót neki, de nem tudom melyiket vegyem ami jó is és nem annyira drága..
Ti mit ajánlotok?
20
Köszi,kicsit reménykedek akkor,hátha én is így járok. :D
19 voltam
Szia nekem mar 5,5 hos a babam ugyhogy az en elmenyeim frissek.
Nekunk ilyen van:
Imadja mai napig. En ugy csinaltam mar 1 hos koratol hogy a konyhaban a pultra tettem a mosogato melle (egy magassagban volt velem) es igy mindent latott, kb barmit megtudtam csinalni a konyhaban. Enekeltem beszeltem hozza stb. Ugy kalkulalj hogy kb 15 perc max de az nagyon max hogy elfoglalja magat meg ilyen pici korban. En azzal is kiserleteztem hogy beraktam a kisagyaba (forgot bekapcsoltam) es picit elmentem pl mig teregetek. 5 perc utan bementem mosolyogtam ra benyulzam stb megint kimentem. Amig nyekergett hagytam, de sirasnal kivettem. Azt tudnod kell hogy nem elvarhato hogy elfoglalja magat, kiserletezhetsz de teljesen normalis hogy rad vagyik! Nekem van egy babajatekos konyvem es ott is tanacsolja az iro hogy ha a baba elfoglalja magat akkor hagyni kell de ez 10 perc kb es nem elvaras.
2-3 honap kozott: utazo jaroka. ha nyekergett a szekben atraktam be a hatara fektetve, (itt is logo bizbaszok felette) ha ott is nyekergett akkor hasra stb. Mivel nem tudnak meg egyszerre sokat fent lenni max egy felora ezzel el is telik. En a mai napig azt csinalom hogy amikor ebren van takaritok fozok es napi 1x kb 1 orat csak vele foglalkozom. Amikor alszik az enidom, soha nem dolgozok azalatt.
Sajnos nekem nem szerette a hordozast de te probald ki mindenkepp hatha. Szerintem az a legjobb, irigykedek is azokra akik igy jonnek-mennek. Nalam babakocsi jatszik csak, meg most mar 5 hosan ha lerakja az ember elfoglalja magat egy oraig is de franko lett volna az elejen...
Adamo hinta, vagy hasonlo.
Vannak olcsobb baba hintak is. Nezelodj:) amit a penztarcatok megendeg.
24 vagyok:
Neem, de kb 2hosan mar felorat elvolt az ebrenleti idejeben.
Itt van mennyit bir ebren lenni egy ekkora baba:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!