Volt egy Graco zenelos hintánk is, azt is szerette amíg pici volt
2021. febr. 12. 17:10
19/28 anonim válasza:
Hát az enyém 6 hónapos,kisfiú. Nagyon max 15 percig van el bárhol.. van pihenőszéke, játszószőnyeg, adamo hinta,a kiságyban a zenélő forgóval elvan egy darabig de ott se mindig jó. Csak ölben,lehetőleg nálam (férjemnél is feszeng meg nyekereg). Mióta ügyesebb ( megfogja a lábait, kezeivel játszik) talán jobb egy fokkal. Sajna ő ilyen baba. A nyekergést még én is elhallgatom egy ideig (wc, kv, kaja etc.)de ha sír,akkor kiveszem. Nem bírom hallgatni. Ja,jó drága hordozót is vettem neki,az se jó.. alig várom,hogy járjon. Akkor meg majd szaladok utána, de legalább cipelni nem kell annyit.
2021. febr. 12. 17:14
20/28 anonim válasza:
19-es. Nem is kell annyit várnod szerintem,hogy járjon. Az én fiam ugyanilyen volt,mint amit leírtál. 7 hónaposan kezdett el mászni,2hét alatt már jó nagy távokat megtett. Már az is egy megváltás volt,sokkal kevesebbet kellett cipelni. Hirtelen idő milliomosnak éreztem magam. 🤗
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!