Elég görcsös a kislányom. Mit tegyek?
2 hónapos kislányom elég görcsös. A tegnap alig aludt valamit, este pedig fürdés után mindig görcsös még el alszik. Hason altatom igy éjszaka alszik 4 órát egyhuzamban. Nappal ha szopizik, büfi és elalszik 20 perc után kel fel.
A férjem azt mondta, hogy biztos kevés a tejem.
Arra gondoltam meg próbálok vagy 2 napot tejtermék mentesen tölteni, akkor ti mit ettetek? A levest is tej nélkül készítettek ki? Rántott levest sem lehet akkor?

Mi az, hogy görcsös? Fáj a hasa? A tejallergiának ennél több tünete van, és 2 nap tejtermék nélkül semmi, minimum 6 hétig kell tejmentes diétát tartani, hogy minden kiürüljün.
Ennyi idősen simán lehet hasfájós különösebb ok nélkül is. És ha van elég pisis-kakis pelus és gyarapodik a súlya is, akkor elég a tejed.
Itt nálunk igy mondják, elnézést.
Fáj a hasa. Mondta a házi orvos, ha nincs véres széklete, és kiütés az arcán nyugodtan használjam tovább a tejterméket, mert alapjáratban kb 2 hónapos korára tetőzik a hasfájás. Egyek mindent a K betűs ételeken kívül.
Igény szerint szopizik s mostanában amelyik mellből szopizott abból még fejek.

Én még életemben nem főztem olyan leveset, amibe tej kellett volna.
Legfeljebb tejszín a krémlevesekbe. De másba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!