Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős koráig fürödjön a...

Milyen idős koráig fürödjön a baba külön kis kádba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
enyém 4-5 hónaposan került át a nagykádba
2010. aug. 16. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi addig fürdettük a kiskádban, amíg nem tudott stabilan ülni. Ez kb. 8 hónapos korában volt, azóta nagykádban fürdik.
2010. aug. 16. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
pontosan 4 hetes korától fürdetjük a nagy kádban, azóta nem sír fürdetésnél. 10.5hónapos most
2010. aug. 16. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Addig amíg kényelmes neki a kis kád, de ha szeretnétek a nagy kádat, akkor 4 hós kortól nyugodtan át lehet szoktatni. (védőnő)
2010. aug. 16. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet hamar volt, de mi már 3 hónapos korától együtt fürdünk:) Előtte persze alapos csutak:))
2010. aug. 16. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én babám addig fürdött a kiskádban, amíg ki nem próbált mászni. 8-9 hósan került át a nagyba. Addig én nagyobb biztonságban éreztem a kicsiben, de minden parám ellenére semmi gond nem volt a nagykádban fürdéssel.
2010. aug. 16. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:

A fiam kb. 1 éves volt,amikor a kis kádból átszoktattuk a zuhanyzóba,mert ahol régebben laktunk,csak az volt.A kislányom is szintén annyi idős kora körül lett leszoktatva a kis kádról,ahol most lakunk nagy kád van a fürdőben,igy abban pancsolnak. :)Nem jelentett gondot a leszoktatás a kicsi kádról.

Ott van a barátnőm kislánya,őt még mindig kis kádban fürdetik,mert a viziszonya előjön néha és akkor még a kis kádban is nehéz beletenni.Ő most már 2 éves elmúlt és van már neki kistesója is,aki szintén a kis kádban fürcsizik.Én a barátnőm helyében rég leszoktattam volna a nagylányt a kiskádban való fürdésről.

2010. aug. 16. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én fiam 8és fél hós. Még kiskádban fürdik mert még nem tud egyedül ülni!Amint tudni fog csücsülni jöhet a nagy kád! Addíg bizony marad a "kacsaúsztató"
2010. aug. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!