Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányod milyen fülbevalót...

Kislányod milyen fülbevalót visel? Milyen árban vannak manapság az arany fülbevalók kicsiknek?

Figyelt kérdés
Még megkérdezném, hogy "csak úgy" vagy valamilyen alkalomra kapta/vettétek neki?
2010. aug. 16. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

kis pici aranykarika, benne pici kövecskékkel, nagyon kis csini

(keresztanyjától kapta, nem tudom az árát)

2010. aug. 16. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Az enyémnek bébifülije van, az az átakasztós fajta. Az én keresztanyámtól kapta ajándékba, amikor még pici volt a lányom, és eljöttek megnézni. 7500Ft volt. Tudom, mert ideadta a garancialevelet, hogy vissza tudjam vinni, ha esetleg baj lenne vele egy éven belül.
2010. aug. 16. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Mi "csak úgy" vettük,szintén pici karika,kő berakásokkal.10ezer ft volt.

2hét múlva - 3 hónapos korában - rakatjuk be.

2010. aug. 16. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Kis pici karika, arany, egyik oldalán fehér, a másikon rózsaszín-fehér köves, a keresztanyjától kapta. De kb 20 ezer Ft egy fülbilimbi.
2010. aug. 16. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem nincs lányom,de tudom kényeztetni a húgom kislányát..Neki most vettem fülbevalót.22 fontért(átszámítva kb:7500 forint)

Arany,és a 2 pár fülbevalót vettem ennyiért)

itt a link

[link]

2010. aug. 16. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

félkör alakú középen négy kis kék kövel

anyósomtól kapta

hátul beakasztós.... csak úgy kapta mert megelégeltük hogy folyton fiúnak nézték aztán ha már ott voltunk én is kilukasztattam a fülem igy együtt lettünk lyukasak.

2010. aug. 16. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak beakasztós kis virág alakú,fehér kövek a szirmok,és a közepén egy kis kék kő van.14000ft volt,anyúék fizették,de mi választottuk ki.Én a születése után a kórházban tetettem be neki.Most 3,5 hónapos.
2010. aug. 16. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Pici babának egyáltalán nem tetszik ha fülbevaló van a fülében.Most hogy 2 éves a kislányom, és nagyon csajos,egy szép félkör alakú fehérarany fülbevalót néztem ki amiben fehér és rózsaszin kövek vannak 12.000,-ft értékben.Amúgy amikor született kapott az ismerősöktól egy arany beakasztós szivecskét a közepén rózsaszin kővel, az is nagyon tetszik.
2010. aug. 16. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Arany karika fülbevalója van a kislányomnak, egyik oldalán kék, másikon fehér kövekkel. (lehet forgatni, hogy milyen színt látszódjon elölről)

Anyukám vette neki, a születése előtt egy pár héttel 12 ezer ft helyett 6 ezerért, mert 50%-os akció volt a bébifülbevalókra. (én azt hittem, csak ráfogták, hogy akciós, de ahogy írja a többi Anyuka, kb. 10-12 ezer ft lehet egy pár bébifülbevaló)

2010. aug. 16. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Orexben vásároltuk, baba fülbevaló, elől kapcsolós biztonsági zárral, katicabogár piros pöttyökkel 11.000 volt.

Nagyon szépek vannak ott 7500-14.000 ig, virág szivecske, delfin teknős stb.

2010. aug. 16. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!