Kislányod milyen fülbevalót visel? Milyen árban vannak manapság az arany fülbevalók kicsiknek?
kis pici aranykarika, benne pici kövecskékkel, nagyon kis csini
(keresztanyjától kapta, nem tudom az árát)
Mi "csak úgy" vettük,szintén pici karika,kő berakásokkal.10ezer ft volt.
2hét múlva - 3 hónapos korában - rakatjuk be.
nekem nincs lányom,de tudom kényeztetni a húgom kislányát..Neki most vettem fülbevalót.22 fontért(átszámítva kb:7500 forint)
Arany,és a 2 pár fülbevalót vettem ennyiért)
itt a link
félkör alakú középen négy kis kék kövel
anyósomtól kapta
hátul beakasztós.... csak úgy kapta mert megelégeltük hogy folyton fiúnak nézték aztán ha már ott voltunk én is kilukasztattam a fülem igy együtt lettünk lyukasak.
Arany karika fülbevalója van a kislányomnak, egyik oldalán kék, másikon fehér kövekkel. (lehet forgatni, hogy milyen színt látszódjon elölről)
Anyukám vette neki, a születése előtt egy pár héttel 12 ezer ft helyett 6 ezerért, mert 50%-os akció volt a bébifülbevalókra. (én azt hittem, csak ráfogták, hogy akciós, de ahogy írja a többi Anyuka, kb. 10-12 ezer ft lehet egy pár bébifülbevaló)
Orexben vásároltuk, baba fülbevaló, elől kapcsolós biztonsági zárral, katicabogár piros pöttyökkel 11.000 volt.
Nagyon szépek vannak ott 7500-14.000 ig, virág szivecske, delfin teknős stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!