Anna vagy Lilla?
Melyiket választanád: Szikes Anna vagy Szikes Lilla?
Van már egy lányunk, akit Szikes Lucának hívnak.
Anna szerintem, mert klasszikus. 🤗 Anna Róza esetleg, vagy Annaróza.
Annabell(a) - ról a horrorbaba jut eszembe.
Ha lányunk lesz, Anna lesz a neve 😊
Baba korában Pankának fogjuk hívni :)
Egy nagyon nagyon cuki rokon kislány miatt szerettünk bele a névben.
Nekem a Lilla nem tetszik 🤐
Viszont, ha Lillát választjátok, akkor ugyanaz lesz a monnogramjuk a tesóknak és nem kell átírni minden kis ruhán, holmin a kezdőbetűket :D
De továbbra is tartom az Annát vagy az Annalillát.
A lepontozónak meg üzenem legyen szép napja :)
Megmondom őszintén nem szeretném Annalillának hívni. Ennek az lenne az üzenete, hogy nem tudtuk eldönteni, hogy hogyan is hívják. A két keresztnevet is ezért nem pártoljuk.
Amikor az első lányunk született, akkor sem tudtuk egyszerűen meghozni a döntést. Akkor is kérdeztünk a gyk-n. Végül Luca mellett döntöttünk és nem bántuk meg. Luca név mellé egy életvidám kislányra gondoltunk és az lett :).
Az Annához egy nehéz dolgokkal teli életet párosítunk. (Ez nem feltétlenül negatív!)
A Lilla pedig a tipikus csajos lányt párosítunk.
Nálunk hagyomány, hogy mindenkinek két neve van és így hogy felfedeztem az Anna számtalan változatát lehet akár három is... :D (egyik kedvenc nevem az Anna)
Na jó nem csesznék ki ennyire a gyerekemmel. Túl hosszú nevet nem adnék neki.
Unokahugom Lilla, tipikus csaj,a szó legpozitívabb értelmében :) Anna nevű ismerősöm pedig komoly, felelősségteljes személyiség. És ő is nagyon kedves, aranyos
Szóval ahogy te is írtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!