Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor nem fogok görcsölni, ha...

Mikor nem fogok görcsölni, ha másnál van a kisfiam?

Figyelt kérdés
egy éves a fiam-imádja a nagyiját-én is kikapcsolódom néha-de folyton rajta jár az eszem,ha nincs velem.normális,h úgy gondolom,h én tudom a legjobban ellátni-akkor vagyok nyugodt,ha minden a megszokott kerékvágásban van.ez már mindig igy marad? elmehetek majd a párommal is aggódás nélkül-egy hosszú hétvégére?én aggódom csak túl?vagy vannak hozzám hasonlók?
2008. dec. 2. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Szia.én detto ebben a helyzetben vagyok. Ha jön az anyosom hozzánk és a babát fogja már akkor gyomorgörcsöm van.pedig hát szem előtt vannak,de akkor is. Szerintem ez egy darabig még igy is lesz :)
2008. dec. 2. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Hét hónapos a kislányom. Sajnos én is ugyan így vagyok annyi különbséggel, hogy nálunk nincsenek rokonok így mindíg velünk van, de most sokat kell dokihoz járnom így barátnőmre hagyjuk. Teljesen megbízom benne meg minden, mégis tiszta ideg vagyok. Már fél óra múlva telefonálok hogy mi van stb... Sajnos a házasélet is fájdalmas még nagyon igaz durva szülésem is volt, de a dokim szerint inkább lelki eredetű a dolog. Persze a hegek még fájhatnak a hüvelyben de szerinte az van, hogy még akkor sem tudok kikapcsolni akkor is anya vagyok és ezért nem tudom magam teljesen elengedni. És bele gondoltam igaza lehet. De hogy kell kikapcsolni az agyunkat? Hiába próbálom egyszerűen nem megy. Pedig külön szobában is vagyunk olyankor, de mégis az egyik fülem mindíg ott van. Amúgy meg vele egy szobában alszunk de soha nem alszik velünk az ágyban. Szóval a dokim szerint túlságosan előtérbe helyezem az anyaságot és háttérbe a feleség szerepet. Nem tudom. Jó lenne ha valaki tudna valami tanácsot adni. Bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam, inkább csak azt akartam veled érzékeltetni, hogy nem vagy egyedül, ami tudom nem vígasztal.
2008. dec. 2. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Én fél éve szültem.Imádom a kislányomat,de még nekem is nehezen megy ez az adjuk oda másnak dolog.

Szerintem fejben kell eldönteni.Nem lesz valaki rosszabb vagy jobb anya attól,hogy ha hamarabb tud elszakadni a gyermektől,és szerintem kell is.Minden lélekben dől el.Akkor érdemes tovább menni,amikor már magadat is érettnek érzed rá.Ilyen pl a külön szoba.Az első 4 hónapban el nem tudtam volna képzelni,h külön szobában legyünk,majd egyszercsak érettnek éreztem rá őt és magamat is,hogy menjen,és minden a legnagyobb rendben van.Igaz vettünk egy bébiőrt,így az első nyikkanására felkelek.(Ez inkább a második válaszolónak szólt,csak nincs e-mail címe,h neki írjak privit.)

Neked,szerintem teljesen természetes dolog,h aggódsz.Én akkor is aggódni szoktam,amikor elmegyek bevásárolni,és közben otthon van az apjával.Szerintem szokni kell a helyzetet,és akkor neked sem lesz fura,hogy nem mindig melletted van.

Édesanyámból kiindulva,olyan 17-20 éves korára fogod tudni igazán elengedni.Addig még sok víz lefolyik a Dunán,csak nem fogsz izgulni,és nem lesz bűntudatod minden egyes nélküle eltöltött nap miatt.

Az idő majd,mindent helyrehoz!

2008. dec. 2. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
szia,én is így vagyok,de nekem a kisgyerek 5 éves.Nagyon szereti a nagymamát,imád is ott lenni,de mikkor elviszik,a pihenés helyett izgulok.Van egy 5 hónapos kislányom is,ráhagytam a nagyira 1 órácskát,bevásárlás közben is a kicsi sírását hallottam,annyirra aggódtam,mert először hagytam a nagyival.
2008. dec. 2. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 9 hónapos a kisfiam,igen én is ugyanígy vagyok!Mielőtt megszületett nagy volt a szám hoyg amjd megyek ide is oda is attól hogy ygerekem van nem gubózom be,de rosszul vagyoka gondolattól is hogy ne itthon aludjon,vagy én ne legyek itthon!Pedig azt szeretném hogy ne legyen egy "anyámasszonykatonája",persze ő mindenkivel jól elvan!De ha meglát akkor már jön is hozzám!Messze vannaka angyszülők állandóan velem van így érthető,de én is félek hogy fogom elengedni.Ez biztos hogy magunkban kéne ezt elrendeznbi én mostanába kissebb időkre próbálok másra hagyni de még én is ideges vagyok nagyon,de bízom benne hogy ha próbálgatom idővel jobb lesz a helyzet!Mi is a különszobával kezdtük!
2008. dec. 2. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:

sziasztok

köszi a válaszokat.17-20 éves korára????-akkor meg majd azon aggódom,h hazaér-e a moziból,discoból épségben.egy anya-mármint a legtöbb ilyen,majd biztos én is lazulok egy kicsit.már rég külön szobában alszik-

2.válaszolónak.néha az is jó,h kibeszéled magadból a problémát,ha gondolod irj egy privit-és majd válaszolok

üdv mindenkinek

2008. dec. 3. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!