Mennyire kell ettől tényleg félni?
Figyelt kérdés
Babám 6 hetes. Kezdetben utált hason lenni, viszont kb 2 hete megszerette, és most már csak úgy tud rendesen elaludni. Ha háton vagy oldalt teszem le, akkor sír és nyüglődik, de hason szinte azonnal alszik. Viszont úgy hallottam, hogy a bölcsőhalálnak így a legnagyobb az esélye. Akkor most én rossz anya vagyok, hogy ennek ellenére hason altatom, mert így a bölcsőhalált kockáztatom? Vagy más is csinálja így? Egyrészről megijesztett ez a dolog, másrészről neki így a jó, akkor most hogy csináljam?2010. aug. 16. 11:47
11/13 anonim válasza:
Hali, a kisfiam már 5 hós.
Miután hazajöttünk vele, és elősször kijött a védőnő megkérdezte hasfájós-e mivel sokat feszengett hasrarakta, azóta csak hason alszik, még a babakocsiban is.
Volt légzésfigyelőnk, de mivel a hason alvó babák jobban fejlődnek, nagyon hamar arra ébredtünk, hogy sikít a figyelő, a gyerek meg az oldalán alszik valamelyik sarokban.FRÁSZ után röhögőgörcs...
12/13 anonim válasza:
Szia! A kicsi lányom nagyon hasfájós volt. Sokat szenvedett és nem is aludt csak rajtunk hason. Utána kipróbáltam, hogy elaludt és hasra fektettem le. 3-4 órákat aludt hason úgy, hogy közben nem ébredt fel sírva, nem feszengett, nem dobálta magát. Nincs légzésfigyelőnk. Én úgy csináltam, hogy nappal hason aludt, éjszaka viszont háton. Mondjuk nekem kezdetektől jól aludt éjszaka, 2 hós korától átalussza az éjszakát, addig is max. 2x kelt fel. Tehát a mai napig (most 5 hós) nappal a hasán alszik, máskülönben felébred, próbáltam, éjszaka viszont a hátán. Ja a hasfájása kb. 2,5 hósan elmúlt!
13/13 anonim válasza:
Mindkét kisfiam hasfájós volt, így mindkettő szinte az első perctől hason aludt, illetve háton nem is tudtak olyan mélyen aludni, mert állandóan megébredtek. Első perctől külön szobában aludtak, légzésfigyelő egyiknél sem volt, szerintem túl van lihegve ez az ügy, meg persze el kell adni a gyártóknak a légzésfigyelőket stb. De ha téged ez megnyugtat használd, de ha hason szeret aludni hagyd, hiszen mi is úgy alszunk, ahogy jól esik. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!