Kislányom lenyelt valamit?
Figyelt kérdés
7hónapos kislányom lenyelt valamit. Megfogja tudni emészteni? Nagyon aggodom!2021. febr. 2. 12:55
1/14 anonim válasza:
Mit nyelt le? Pf.. Bocsi de mi az a valami?
2/14 anonim válasza:
Hát igen, a leglényegesebb info kimaradt!🙄
3/14 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy egy falat almát, vagy egy legot nyelt le. Van különbség. Ha étel, akkor nem lesz baja.
4/14 anonim válasza:
Elvileg ha nem ételt nyelt le, jó esetben az is távozik megemésztés nélkül a szervezetből, és látni lehet majd a székletben. De ha ilyen komoly, akkor orvossal kéne beszélni.
5/14 anonim válasza:
De ha pl gomb elemet akkor javasolnám az azonnali kórház látogatás. Mágnes esetében szintúgy. Éles tárgy esetében is. Stb. Nem mindegy mit nyelt le...
6/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de miért tőlünk kérdezed, miért nem a gyerekorvost hívod fel?
7/14 anonim válasza:
Zsenialis.. Nem mindegy, hogy egy kanal almapuret, egy gombelemet, egy nyulszart vagy egy kavicsot nyelt le.
8/14 anonim válasza:
Ha tápszert nyelt le vagy almapürét az nem gond, ha egy tűt vagy egy fél légyölő galócát akkor abból lehet gond, vagy ha egy deci sósavat abból is.
Kevés információ = értelmetlen válasz
9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Annyira siettem. A páromnak a heets szűrőjét nyelte le. Ugye lent van a játszószönyegén Lilla. Elmászott érte, de a szűrőt már nem találtam.😩🥺
2021. febr. 2. 14:49
10/14 anonim válasza:
Szerintem attól nem lesz baja. De az sem biztos, hogy lenyelte akkor nem?
Lehet csak nem találod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!