Kislányom lehet, hogy lenyelt egy kb 2 centis lufidarabot? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok,valahogy megtalált egy már majdnem leeresztett lufit ,ami kulyukadt és hiányzik belőle egy darab. A járókában volt,2 percre mentem ki. Mit csináljak? Nem találom sehol a darabot.azt sem tudom,hogyan került hozzá...2013. máj. 5. 17:34
3/5 anonim 

válasza:

Ne izgulj, nem lesz semmi baja! Átmegy rajta :) Itass vele sok rostos folyadékot, hogy előbb ürüljön.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi,csak attól félek,hogy nem okozhat valami bélelzáródást vagy valamit? ha lesz rendesen kaki,úgy ahogy szokott,de a lufit nem találom benne,akkor nem lehet baj ugye? ha minden a megszokottban marad?
2013. máj. 5. 19:16
5/5 anonim 

válasza:

Nyugi! ami felül bemegy az alul is kifér. Kivétel ha gombelemet vagy mágnest nyel a gyerek, vagy üvegdarabot, egyéb éles tárgyat. Ez egyik csoportba sem tartozik. Ha nem nyűgös, nem fájtatja a hasát és van széklet akkor át fog menni rajta, már ha lenyelte egyáltalán. Máshol is lehet az a darabka. Amúgy akár egy hétig is eltarthat mire átér rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!