Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik babája már "átállt...

Akik babája már "átállt felnőttes" ételekre az mit vett észre a mennyiségben?

Figyelt kérdés
Hogyan kell ezt elképzelni?Fiam 1éves.Eddig külön főztem neki, még szopik.Jó ideje próbálkozunk már a mi ételeinkkel, de kevesebbet eszik.Nekem már nincs kedvem méregetni és pótolni mással ha nem elég.Meg tulajdonképpen a fejét forgatja,löki el magától az ételt.De ez mindig is így volt.Úgy kell beleimádkozni az ételt.Ha "régebben" evett 180-220gr főzelékeket és most már csak 100-120gr felnőttes kaját eszik az elég neki?Laktatóbb a mi ételeink? Egyébként 75cm, 8800gr.Védőnőm szerint (meg a Nagy Könyv szerint) soványabb az átlagosnál.Most akkor mit tegyek?Adjak a mi ételünkből és még külön adjak neki a régebbi dolgaiból?
2010. aug. 16. 10:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Ismerős probléma, nálunk is volt hasonló. Az én babám is vékony, 8,5 kiló, mi is mindig kapjuk, hogy vékony, de hát mit lehet tenni? Ő sajnos a kezdetektől fogva extrém rossz evő volt. Az szinte biztos, hogy a darabossal jobban jóllakik, mint a péppel, az enyém sem eszik annyit belőle. Próbáld esetleg úgy, hogy először kapja a "régit", aztán pár falatot a tiétekből! így szépen, fokozatosan átáll majd(remélhetőleg). Vagy fordítva: előbb kapjon a tiétekből, aztán ha abba "belefáradt", kínáld meg pépessel. Kísérletezni kell...:))
2010. aug. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!