Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lenne szuper ötleted kislány...

Lenne szuper ötleted kislány 1. szülinapi ajándékára?

Figyelt kérdés

Ami a helyzetet bonyolítja, hogy a "szokásos" ajándékok kilőve, ugyanis van egy 4 éves nővére is, aki már sok mindent megkapott az évek során. (Van tricikli, bicikli, nyuszimotor, kiskonyha, festőállvány, Duplo, FP Little People készlet, babák, labdák, stb).

Nem akarok feltétlenül méregdrága, márkás ajándékot venni, tehát nem csak FP és társai érdekelnek, de el sem zárkózom az ilyen ötletek elől. (Ha drágább a dolog, akkor azt közösen kapná az egész családtól)

ÍRjatok légyszi minél több ötletet, konkrét játékokat, ami a Ti babátoknál bevált, sokszor használja és nem csak egy újabb porfogó)

Előre is köszi!

2010. aug. 16. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:

nekünk első baba első szülinapjára ilyet kapott:

[link]

több kép is van ...

2010. aug. 16. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Fa építőkocka, kemény táblás mesekönyv, fürcsi-pancsi játék a kádba... Montessori-torony, formabedobó, szobai hinta, puzzle, mesekocka
2010. aug. 16. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ezt így, hogy SZUPER ötlet nem jelenteném ki... :) De pár héttel ezelőtt az egyik játékboltban volt egy hintaló. Vagyis ez hintaszamár volt. Ráültettük a kisfiunkat és rettenetesen élvezte, ahogy hintázott. Megjegyezném: azóta se láttam ilyen szuper hintalovat, ugyanis ez alacsony volt és jó széles hátú. A többi amire ráültettek magasak voltak és virsli hátúak.

Én gondoltam rá, hogy jövő hónapban első szülinapjára megkapja. (persze eleinte némi segítséggel használná)

Egyébként szintén nézegetem ezeket az újabban megint divatos fajátékokat, szerintem jópofák és van egy olyan sejtésem, hogy kisfiam is ezerszer jobban élvezné, mint a műanyag játékokat. Sokkal jobban szeret olyan dolgokkal játszani, amiknek "súlya" van. Na és ezelből a fajátékokból van minden féle, húzogató, tologató, rakosgató stb.

2010. aug. 16. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
kisbabakocsi, pénztárgép, beltéri csúzda. Ezek állandóan használatban vannak.
2010. aug. 23. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Hinta
2010. aug. 23. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Tegnap volt másodikom első szülinapja. :o)

Színes fa hűtőmágneseket kapott, mert rendkívül szeret azokkal játszani, de a legtöbb olyan, amihez nem nyúlhat hozzá.

Továbbá vettem neki egy egyszínű pólót (Decathlonban), és textilfilccel rajzoltam rá egy nyuszit. (Mert a "nyuszi ül a fűben" az egyik kedvenc dala). Kapott tortát, amiből mindenki evett, és ennyi. A többit a nagyszülők vették.

Nálunk a családban bevett, hogy minden "tanácstalantól" Duplo-t kérünk, abból nem lehet túl sok, így egyre többet és nagyobbat tudnak építeni a lányaim.

Boldog szülinapot!

2010. aug. 23. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!