Van olyan gyógytornászt (vagy valami hasonlót), aki megadja a kezdőlökést a babáknak, a mászáshoz?
8 és fél hónapos baba, föl tud állni pipiskedve támasszal a kiságyban, se mászni se seggen csúszni nem tud.
És mindig pipiskedve áll fel, nem tudom mi lehet az oka csak spekulálok.
"van ilyen felakasztható rugós beülője"
Elég nagy baj. Ezeket gyógytornászok, ortopédusok eleve csak totyogástól (!) engedik, mivel ellenkező esetben túlterhelik a csípőt, gerincet, lábakat.
A tiéd meg még kúszni sem tud, vétek bele tenni.
9-es.
Ilyen hintában szokott néha ülni, úgy hogy azért leérjen a lába, és ebben rugózik. Mi történhetne a csípőjével, ami nem jó?
Mivel a csípő és gerinc körüli izmok nem elég erősek, így az ízületek és a csontok tartják a felső test súlyát, amik nem erre vannak tervezve.
Az ilyen adamo jellegű hintáknál leírják, hogy a már magától ülni tudó gyereket lehet benne ültetni és, így kilógatva a lábát használni.
Keress egy jó Dévényest! Érd környékén tudok ajánlani is.
17-es!
Mondjuk éppenséggel ülni tud. Meg ugye magától áll fel a kiságyban.
Hogy ül föl magától?
A kapaszkodva felhúzza magát, nem minősül felállásnak, attól függetlenül, hogy függőleges helyzetbe kerül.
Ja akkor értem.
Egyébként nem a saját gyerekem, hanem rokon, nekem még nincsen, ezért is nem vagyok annyira képben a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!