Milyen gyógytornára vinnétek?
5 hónapos a babám. Ötször voltunk vele kb 3 hónapos korától hetente Dévényen, mert C-ben tartotta magát, ez már teljesen megszűnt, tökéletesen tartja magát hason is, már kúszni készül.
Egy problémát vettem észre, hogy amikor szopizik (a hátán, én hajolok fölé oldalról), akkor folyamatosan csak a jobb lábával rúgdal, de megállás nélkül.
Egyébként mindkét kezét és lábát ugyanúgy használja játékra, stb.
Szerintetek ez az egy lábbal rúgdosás szopi közben mennyire vészes?
Dévényre nem fogom visszavinni tuti, mert nem hallgatom még egyszer végig ahogy üvölt. Ezen kívül milyen torna van még?
Majd a védőnőt is megkérdezem, de nem akarok oda sem full tudatlanul menni.
Annyit érdemes tudni, hogy kötött volt a bal csípője, ezt terpeszpelenkával orvosoltuk. Lehet, hogy még amiatt rugdal inkább a jobb lábával? Már nincs baja neki pedig.
Tsmt
De ott is sírni fog
Egyébként szerintem nincs semmi baj ezzel.
Én vinném dévényre továbbra is.
Nekem is csak az egyik lábával rugdal ez kötöttségre utal.
Igen, más helyzetben is sirna.
Járunk Dévényre. Az én babám nem sir közben, mosolyog nézelődik vegig, mert ő ilyen típus, de ha fájna neki biztos hogy nem viselne jól, pl. Oltás közben ő is sir.
Nem a fájdalom miatt nem szeretik inkább csak félnek, a kellemetlen, szokatlan helyzetben nem érzik komfortosan magukat, vagy a szülők idegessege atragad rájuk. Amelyik baba sir a Dévényen, más ismeretlen helyzetben, kezelésen is sírna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!