Hol lehet pihentetni egy egy éves babát ? 82 cm és 12 kiló
És mit csinál a függőágyban, a plafont nézegeti vagy becsukott szemmel élvezi a ringatást? Nem túl életszerű egy egyévesnél, ahol a menni-menni, mindent is felfedezni program fut. Egy gyerek még nagyon sokáig nem képes ily módon megpihenni.
Én egyébként nem teszem bele semmibe, hanem olyan játékai vannak amik lekötik. Nincs minden mindig elöl. Ha előkerül egy új/régi, akkor egy régebb óta elöl lévőt elrakunk. Így rotáljuk, hogy ne legyen uncsi. Ezen kívül a mosogatógép kipakolásával hosszú percekig leköti magát, bármit megnézhetek addig mellette.
Na jó a fuggoagy valószínűleg tényleg nagy butaság . Szép elképzelés volt hogy egyszer meglököm, ő ott ide-oda leng ,én meg közben ülök a hintaszekben. 😂😂 Nem tudom hogy ez az elkerites menni -e fog ,mert kb 3 hete egyfolytában követ.sir , sőt sikonyal ha nem jöhet utánam. Egyszer becsuktam az ajtót 2 percre de nagyon kiborult.nem tudom hogy a benti hinta is hülyeség-e ? Csak annál meg azon aggódom hogy nem -e esne ki.
Vettem neki egy saját kis Miele konyhát mert imád pakolni , van hozzá kb 100 db kellék ,( élelmiszer, tányér stb ) és ha épp nem engem követ,azokat dobálja...
Lehet hogy ezt el kellene fogadnom hogy most 0-24 ben rajtam lóg . Ez sem fog örökké tartani. 20 év múlva meg majd sírok hogy csak hétvégenként jön. 😅
Hát ahelyett hogy megveszel neki minden vackot, inkább játssz vele egy kicsit. Ha kevesebbet unatkozik valószínű kevesebbet fog rajtad lógni. Ez ugyanaz mint amit a fiam levág. Semmi gond nincs vele. Apja hazaér és kész. Vége. Hisztiroham, nincs egy perc nyugta sem. Persze mert vele akar játszani. Ennyi. Tölts vele több minőségi időt és akkor egyedül is többet ellesz majd.
Az én kisfiam is egy éves. Labdazunk pl. De azzal is elvagyunk 10-15 percet, hogy elkérem, ami a kezében van, aztán visszaadom. Kérem szépen, köszönöm szépen, Parancsolj. Aztán amikor ő unja meg a társaságom szépen elmegy valamivel babrálni.
Nem olvasom el a kommenteket márt látom sok az kioktatás.
Egyedül nevelem én is a fiam, másfél éves és én sem tudok csinálni tőle semmit,mosogatásnál,főzésnél is húzza le a gatyámat. Mikor elalszik nehezen délben kb 2 órára, én akkor tudok foglalkozni magammal. Olvasok,egyedül wczek,kiszedem a szemöldököm és egyebek. Nagyon sokat játszom vele amikor fent van...igényli is és amúgy is.
Szóval utolsó kommentedre reagálva kerdező,igen,el kell fogadnod,hogy most ilyen időszaka van :)
Amúgy amikor beteszem az etetőszékbe,akkor szoktam nyugodtan megkávézni,másik kezemmel etetni ha olyan..vagy eszik magától. Olyankor mesét nézünk. Tök megértem amúgy ,én sem tudom otthagyni egyedül sehol. Van egy járóka,alighogy felhúzom a zipzárat,sírni kezd.
(Legyél már úgy el magaddal,hogy közben üvölt a gyerek). Ez van! Akinek van segítsége,este hazamegy apuka,eltud menni fürödni egyedül. Nekünk ez is hiányzik. Néha nem vágyom másra,csak egyedül 5 perc tusolásra. Ne hagyjunk már magára egy 1-másfél éves gyereket. Amúgy se és bezárva se .
Lehet lepontozni
Ugyanmár miért ne lehetne meginni egy teát mellette? Képzeld én leülök mellé a szobában a szőnyegre a teámmal/kávémmal a kezemben. Ő fogja a kis vizesüvegét és koccintunk velük.
Tényleg nem vagy túl kreatív meg tapasztalt kérdező. Lelépett a bébiszitter, vagy mi?!
Mennyi szemét van itt .. elképesztő. Aki meg segít vagy átérzi a helyzetet ,azt simán lepontozzatok. Hát igen , ez az igazi magyar mentalitás . 🙄😡
Nem ,nem lépett le a bébiszitter ,csak van egy egyévesem aki egész nap jön megy ,megsem áll , követ,hisztizik ,pakol stb . Emelett egyedül vagyok ,és teljesen egyedül !!!!!!!! Háztartás ,takarítás , főzés,mosás ,bevásárlás , séta ,kaki pisi pelenkazas,etetés , jatszadozas stb egész nap. És K...rá jó lenne napi 10 perc magamra .jó neked hogy veled koccint a gyereked ,de képzeld el minden gyerek más és más
Az enyém még az uditomet is ramonti ,mindent kiönt ,felborit ,úgyhogy N fogok leülni vele a szőnyegre teazni. Imádom hogy pont azok pofaznak meg pontozzak a másikat , akik elvárják hogy apuka munka után foglalkozzon a gyerekkel ,meg ott vannak a nagyszülők , testvérek ,barátok ... Majd amikor 10 hónapja úgy főzöl hogy a gyerek közben dobál játékkal meg húzza a nadrágod ,aludni nem tudsz , a wcn se vagy nyugodtan , lezuhanyozni is csak úgy tudsz hogy közben ott matat a fürdőben ,akkor írogass nekem hogy nekem aztán semmi fogalmam sincs... 😡😡😡 Lehet hogy többet foglalkozok a gyerekemmel mint te a tieddel,de engedd már meg hogy ember és nő maradthassak és legalább had vagyakozzak napi 10 percre amit magamra fordíthatok... Ezek a sok frusztrált ....... Miért kell egy kérdés alá ilyen undok módon válaszolni meg lepontozni a másikat ? Ezért nem járok "haza" csak 5 évente egyszer .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!