5 hónapos babátok mekkora?
Sziasztok!
Kislányom elég rövidke volt, 49 centivel született (időre), hozzá 3200 grammal. Szép formás baba volt amúgy. Azóta szépen felzárkózott, 68 centi volt egy hete és 7 kg. Viszont már a második ember mondja, hogy nagyobbnak nézte, mint 5 hónap. Nem tudom, én nem látom nagynak, szerintem teljesen átlagos. Pláne a fiam után, na ő nagy volt az 57 centijével és 3700 grammjával, utána is gyorsan nőtt, és most 4,5 évesen is magas.
Akinek már nagyobb a gyereke, az is nyugodtan írhat, hogy ennyi idősen mekkora volt. Csak összehasonlítás szinten érdekel :)
Lányom 3300/49 volt születésekor (amúgy ez teljesen átlagos születési adat, nem kicsi), 5 hónaposan (benne van a telefonomban egy appban) 7,7 kg és 66 cm. (Most 5 évesen 110 cm és 16 kg).
Fiam 3430/52 volt, 5 hónaposan pedig 7,47 kg 68 cm.
Fiad mekkora volt 5 hónaposan és most mekkora?
Csak kíváncsiság. :)
Lehet hogy átlagos, nem tudom, én abból indultam ki, hogy eddig amikor rokonnak, barátnak, ismerősnek babája született, ők olyan 51-53 centi közt mozogtak. Amikor mondták a kórházban, hogy 49, én meglepődtem. Nagyjából ugyanannyira, mint a fiammal az 57-en :)
5 hónaposan 72 cm és 7,8 kg volt.
Most 4,5 éves, 113 cm és kb. 18 kg. Azért nem olyan extrém, de legtöbbször magasabb szokott lenni a vele egyidős fiúknál (oviban is). De láttam már magasabbat is nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!