Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan adhatok borsót...

Hány hónaposan adhatok borsót a babámnak?

Figyelt kérdés
Elmúlt 5 hónapos, már csak tápszeres baba. Eszik almát, körtét, barackot, banánt, krumplit, sárgarépát, sütőtököt.
2008. dec. 2. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
5 hónaposan ennyi mindent eszik???? Még egy hónapig csak tápszert kellene kapnia, nem hogy ennyi mindent egyen. Ez egy kb. 6-7 hónapos baba étrendjének felelne meg.
2008. dec. 2. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen az én babám is ezeket ette, és a védőnő abszolut nem kifogásolta a dolgot. Szerintem a csak tápis babáknak nem kell fél évs korukig tápit enni. Na de a borsó... 4 hós kortól már van bébiételes borsófőzelék. A védőnő azt mondta, amit én készítek azzal még várjak és előbb a zöldbabot adjam, az könnyebben emészthető. Én kicsit félek, hátha felfújja, úgyhogy még várok kicsit vele.

6,5 hónaposak vagyunk

Jó babázást

2008. dec. 2. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Még én is csak az üveges borsót adom,az itthonit nm nagyon merem, a héja miatt.A zöldbabot sem merem még.Inkább adj neki céklát,cukkinit,tököt,spenótot,salátát,sóskát.Nekem ezeket javasolta a védőnő.Borsót majd csak 7 hónap után fogok adni.
2008. dec. 2. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,7 hónapos a fiam.
2008. dec. 2. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet adni neki csak ne turmixold hanem paszirozd és először több legyen a krumpli és mindig emeld a zöldborsó adagot ....utána lassan jöhet a karfiol vrokkoli,, szintén ugyanúgy mint a borsó.. és a csirke meg pulykahusi
2008. dec. 3. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem is a védőnőnek lesz ebből problémája, hanem a későbbiekben a gyerekednek. A védőnők kezdenek belefáradni, hogy szinte mindenkinek el kell magyarázni, hogy miért káros a korai hozzátáplálás, és persze az egyik fülön be, a másikon ki...
2008. dec. 3. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!