Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A születés körülménye befolyás...

A születés körülménye befolyásolhatja a gyermek későbbi beszéd-, mozgás-, értelmi fejlődését?

Figyelt kérdés
Császármetszés, kis oxigént kellett kapjon és 1 hetes antibiotikumos kezelés, láz miatt (a magzatvízből ivott ami merconiumos volt)!
2010. aug. 15. 21:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hátról hasra fordul és vissza! Gurul/hempergőzik! Hason is nyúl a tárgyakért egy kézzel is! Egyik kezéből a másikba veszi a tárgyakat! Minden érdekli, nyúl értük! Izeg-mozog keze lába! Ülni nem ül!
2010. aug. 15. 22:50
 12/17 anonim ***** válasza:

szerintem nincs gond, ez teljesen normális így!

ha hipotón lenne, észrevetted volna. ha más gond lenne, észrevetted volna. gondolom figyel rátok, a hangokra , színekre, fényekre, érintésre stb. megkeres a hangod alapján.

OLYAN PEDIG NINCS, HOGY BIZTOS ÉS MINDENKÉPP EL FOG/LE FOG MARADNI VMIBEN!!!!!!

szeirntem nyugodj meg!

2010. aug. 15. 22:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Persze figyel a hangokra..míg kisebb volt nem érdekelte a porszívó...most nem szereti a hangját! A színekre is figyel..imádja a rózsaszínt! A fényekre is figyel...érdekli a tv...de nem engedjük neki hosszabb ideig nézni! Megismer minket, akit gyakran lát azt is! Van akitől fél is, és az illatokra is reagál, ha valaki be van nagyon parfümözve...sír!
2010. aug. 15. 23:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudom off, de meg kell kérdeznem: A babykomp milyen hatással van a fejlődésre (pl. beszéd)?
2010. aug. 15. 23:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Császáros,és egy kis oxigént is kapott a kis fiam.Nem kellett forgatnom a fejét,mert magától forgatta,nagyon erő,és mozgékony kis baba volt,és még az is.

Most 13 hónapos,11 hónaposan kezdett el kapaszkodás nélkül járni,és napról napra észre venni ,hogy milyen kis okos és ügyes.6 hónaposan ő már kompozott,és szerette nagyon.

Szerintem ne aggódj,csak nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. aug. 16. 06:44
 16/17 anonim ***** válasza:

az butaság, hogy nem lehet baja! ha más nem, oxigénhiány hipotóniát okozhat. az antibiutikumtól nem lesz baja, meconiumos magzatvíz szintn okozhat hipotóniát.

mennyi idős a babád? látsz rajta valami gyanúsat?

2010. aug. 16. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:

kedves 13.50-es válaszoló! olvasd végig a kommenteket és megtudhatod belőle, hogy a baba már 6 hónapos és szépen fordul és az anyukája sem hipotóniát sem egyéb rendellenességet nem tapasztalt nála, csak megijesztették!

valóban lehet gond, de ha lenne az oxigénhiány miatt, akkor azok már jelentkeztek volna.

2010. aug. 16. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!