A születés körülménye befolyásolhatja a gyermek későbbi beszéd-, mozgás-, értelmi fejlődését?
szerintem nincs gond, ez teljesen normális így!
ha hipotón lenne, észrevetted volna. ha más gond lenne, észrevetted volna. gondolom figyel rátok, a hangokra , színekre, fényekre, érintésre stb. megkeres a hangod alapján.
OLYAN PEDIG NINCS, HOGY BIZTOS ÉS MINDENKÉPP EL FOG/LE FOG MARADNI VMIBEN!!!!!!
szeirntem nyugodj meg!
Szia!
Császáros,és egy kis oxigént is kapott a kis fiam.Nem kellett forgatnom a fejét,mert magától forgatta,nagyon erő,és mozgékony kis baba volt,és még az is.
Most 13 hónapos,11 hónaposan kezdett el kapaszkodás nélkül járni,és napról napra észre venni ,hogy milyen kis okos és ügyes.6 hónaposan ő már kompozott,és szerette nagyon.
Szerintem ne aggódj,csak nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az butaság, hogy nem lehet baja! ha más nem, oxigénhiány hipotóniát okozhat. az antibiutikumtól nem lesz baja, meconiumos magzatvíz szintn okozhat hipotóniát.
mennyi idős a babád? látsz rajta valami gyanúsat?
kedves 13.50-es válaszoló! olvasd végig a kommenteket és megtudhatod belőle, hogy a baba már 6 hónapos és szépen fordul és az anyukája sem hipotóniát sem egyéb rendellenességet nem tapasztalt nála, csak megijesztették!
valóban lehet gond, de ha lenne az oxigénhiány miatt, akkor azok már jelentkeztek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!