123466 kérdése:
Ez a hirtelen novekedes miatt van?
Figyelt kérdés
sziasztok a babam 6 hetes es 4 napos. Azt vettem eszre h egyre gyakrabban keri a cicit 1oranker masfel orankent. Probalom huzni az idot h ne ilyen gyakra mert nem akarom h felpuffadjon eleg has fajos szokott lenni. Nem orapontossaggal kap cicit de azer egy 2 ora minimum elszokott telni de most teljesen nem.lehet vele birni nem tudod olyankor se dajkalni semmi nem vonja el a figyelmet csak sir es ag oklet eszi. Napkozbe nem alszik mostanaba szinte semmit. Max 20 perceket2021. jan. 28. 16:48
1/4 anonim válasza:
3 es 6 hetesen, illetve 3 es 6 honaposan vannak novekedesi ugrasok, ilyenkor termeszetes modon nagyon sokat igenylik a szopizast, kvazi felszaporitjak maguknak a tejet. Ne korlatozd, hagyd, hogy annyit szopizzon, amennyit kivan (legalabb most, aztán majd beall ismet ritkabbra). Par nap es tul lesztek rajta. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom hogy fajon a hasa☹ nem is tudnam most korlatozni nagyon mert nyugos ordit nem marad sehogy
2021. jan. 28. 16:58
3/4 anonim válasza:
Nekem egy időben sokat bukott a babám. Én is próbáltam kitolni az étkezéseket, meg lerövidíteni, de sírt. A védőnő mondta, hogy bármit csinálok, úgyis kiköveteli magának az adagját. :)
Hasfájása nagyon sok babának van az első 3 hónapban, szerintem az evési szokásaival nem függ igazán össze. Hallgass az ösztöneitekre, ha a baba igényli a gyakoribb/több szopizást, akkor add meg neki. Addig úgyis nyugtalan lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen mostanaba nekem is sokat bukik. Pedig eddig nem nagyon
2021. jan. 28. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!