Popsiban mért 38 fokra adjak lázcsillapító kúpot?
Nem, mert popsiban -0,5-öt le kell vonni, tehát 37,5.
Ez még hőemelkedésnek sem számít.
Szia,
szerintem se adj. Mit kóstolgatott? Teljesen normális, hogy mindenféle állagú és színű lesz a kakija, miután már nem csak anyatejet kap.
Elvileg 38,5 alatt nem csillapitunk lázat,hogy dolgozhasson a szervezete.
Ez még csak höemelkedésnek sem mondható,semmiképp ne adj neki kúpot és semmi mást!
én sem adnék.
nálunk a 3 hós oltás estéjén lett popsiban mérve 38,2, azaz leszámolva, 37,7 és én arra sem adtam, de bekészítettem éjszakára egy nagy adag teát, hátha többször ébred és szomjas lesz. nem volt gond. nem ébredt, csak amikor szokott enni éjjel 1x. reggelre kutya-baja sem volt.
nálunk akkor volt egyszer ilyen, azóta sem,a 4 hós oltásnál semmi.
azóta már mi is kóstolgatunk. répa, krumpli, barack és spenótzöld a kaki. már nincs anyatej, csak tápszer, az is közrejátszik. megmutattam védőnőnek, dokinak, azt mondták semi gond, nem volt nyálkás vagy ilyesmi és nekem is azt mondták, hogy a tápszer és a egyéb kaja okozatja. a barack amúgy nem hajtotta meg az én babám. sűrűbb a kakija, kicsit nehezebben kakil. ennyi.
remélem tudtam segíteni.
ha aggódsz, hogy feljebb megy, szerezz be homlokra ragasztható lázmérőcsíkot a patikából és ilyenkor ragaszd fel. csak nagyjából méri a hőt, de az elég, hogy ne ébreszd potyára lázmérés miatt.
ha fogzás miatt van, szerintem nem fog jobban feljebb szökni.
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!