Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokan vagyunk, akik nem...

Sokan vagyunk, akik nem kaptak 2. dmd-bababónusz-kuponfüzetet? Már jeleztem 4 hónapja, írtak, hogy küldenek, azóta írtam még1*, de arra nem is válaszoltak.

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de melyik címre írtál? Mert már 2 hónapja, hogy beléptem, de semmit se kaptam eddig. És szeretnék én is írni nekik.
2010. aug. 15. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi sem kaptuk meg a 7-12 hónapos korig kuponfüzetet, pedig már 10 hónapos a lányom!

Én 1 hónapja írtam nekik, hogy nem kaptuk meg a 2. kuponfüzetet és arra azt válaszolták, hogy pótolják a hiányosságot és kb. 4 héten belül postázzák...

hát azóta sem érkezett meg :-(((

A héten írok nekik újra! Jelzem, hogy még mindig nem kaptunk semmit és megkérdezem, hogy postázták-e, és ha igen, akkor mikor... Mert ha kiküldték, akkor a Postánál is reklamálni fogok ;-)

Majd megírom, hogy mik nálunk a fejlemények az ügyben!

Szerintem próbálj te is újra írni nekik, vagy érdeklődj esetleg telefonon.

Nem tudom, hogy a DM ilyen hanyag-e ebben a kuponküldésben, vagy a Posta egyes dolgozói nyúlják-e le a kuponokat... mert sajnos az utóbbin sem csodálkoznék!

Remélem azért hozzájutunk a kuponjainkhoz, mert nem rossz ez a Baba bónusz program!

2010. aug. 15. 22:16
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi...a dm honlapján írtam.
2010. aug. 16. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az aug. 15-én válaszoló 22:16-os anyuka vagyok.

Írtam a héten a Baba bónusz csapatnak a DM oldalán keresztül.

Ezt válaszolták e-mail-ben:

"Szíves elnézését kérjük, amiért a következő baba bónusz csomag még nem érkezett meg Önhöz! 2010. június 1-én új rendszert építettünk ki az adatok feldolgozására, azonban az átállás némi nehézséggel jár. Köszönjük türelmét és megértését, nagyon örülünk, hogy a dm baba bónusz programjának tagja! Reméljük, hogy programunkkal elégedett és a legjobbakat kívánjuk Önnek és babájának.

Elnézést kérünk a hibáért, pótoltuk az elmaradást. Kb. 4 hét múlva érkezik meg Önökhöz a küldeményünk.

Üdvözlettel:

A dm baba bónusz csapata"

Szóval most újra várakozom! ;-)

Mindenképp megírom, hogy megkaptuk-e a kuponfüzetet!!!

Te is írtál nekik újra? Válaszoltak?

Vagy esetleg megkaptad közben a kuponokat?

írd meg légy'szi, hogy ha van vmi fejlemény az ügyben!

Addig is jó babázást Neked!

2010. aug. 19. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előző válaszoló vagyok!

Ma megkaptam a 2. kuponfüzetet és egy 15% végösszegből kupont némi reklámanyag kíséretében :-)))

...szóval megérte többször írni a Baba Bónusznak!

Te megkaptad azóta? Írtál nekik újra?

Remélem Te is sikerrel jársz/jártál!!!

2010. szept. 14. 16:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit, de már másodjára írták vissza, hogy áll. nem töltöttem ki, hogy postán megkereshetnek....ezt megtettem neten keresztül négy hónapja, majd tegnap, ill. ma visszaírták, hogy még mindig nem adtam a hozzájárulásomat, így ma belinkelték azt, amit már 2 * is kitöltöttem, hogy töltsem ki újra...megtettem, de már kicsit sok, hogy felajánlanak egy programot és harmadjára kell elküldeni vmt...kíváncsi vagyok, mikor lesz vm belőle! Köszi a választ!
2010. szept. 14. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is írtam nekik, miután itt mondtátok, hogy hova kell. Azóta visszaírtak, és nálam is az volt a gond, hogy ne járultam hozzá, hogy postázzanak. Én is bepipáltam neten, de nekem elfogadták, és írták, hogy 4-5 héten belül küldik. A héten kaptam kettő borítékot is, egy 0-6 hónapos kuponfüzetet, meg a 6-tól kuponfüzetet, meg 15%. Mikor megláttam a postaládában, úgy megörültem, hogy "NA VÉGRE MÁR!!!"
2010. szept. 17. 00:38
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi, remélem nálam is így lesz, bár az utolsó levelemre nem válaszoltak már...remélem azért nyugtázták!
2010. szept. 17. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!