Sokan vagyunk, akik nem kaptak 2. dmd-bababónusz-kuponfüzetet? Már jeleztem 4 hónapja, írtak, hogy küldenek, azóta írtam még1*, de arra nem is válaszoltak.
Szia!
Mi sem kaptuk meg a 7-12 hónapos korig kuponfüzetet, pedig már 10 hónapos a lányom!
Én 1 hónapja írtam nekik, hogy nem kaptuk meg a 2. kuponfüzetet és arra azt válaszolták, hogy pótolják a hiányosságot és kb. 4 héten belül postázzák...
hát azóta sem érkezett meg :-(((
A héten írok nekik újra! Jelzem, hogy még mindig nem kaptunk semmit és megkérdezem, hogy postázták-e, és ha igen, akkor mikor... Mert ha kiküldték, akkor a Postánál is reklamálni fogok ;-)
Majd megírom, hogy mik nálunk a fejlemények az ügyben!
Szerintem próbálj te is újra írni nekik, vagy érdeklődj esetleg telefonon.
Nem tudom, hogy a DM ilyen hanyag-e ebben a kuponküldésben, vagy a Posta egyes dolgozói nyúlják-e le a kuponokat... mert sajnos az utóbbin sem csodálkoznék!
Remélem azért hozzájutunk a kuponjainkhoz, mert nem rossz ez a Baba bónusz program!
Szia!
Az aug. 15-én válaszoló 22:16-os anyuka vagyok.
Írtam a héten a Baba bónusz csapatnak a DM oldalán keresztül.
Ezt válaszolták e-mail-ben:
"Szíves elnézését kérjük, amiért a következő baba bónusz csomag még nem érkezett meg Önhöz! 2010. június 1-én új rendszert építettünk ki az adatok feldolgozására, azonban az átállás némi nehézséggel jár. Köszönjük türelmét és megértését, nagyon örülünk, hogy a dm baba bónusz programjának tagja! Reméljük, hogy programunkkal elégedett és a legjobbakat kívánjuk Önnek és babájának.
Elnézést kérünk a hibáért, pótoltuk az elmaradást. Kb. 4 hét múlva érkezik meg Önökhöz a küldeményünk.
Üdvözlettel:
A dm baba bónusz csapata"
Szóval most újra várakozom! ;-)
Mindenképp megírom, hogy megkaptuk-e a kuponfüzetet!!!
Te is írtál nekik újra? Válaszoltak?
Vagy esetleg megkaptad közben a kuponokat?
írd meg légy'szi, hogy ha van vmi fejlemény az ügyben!
Addig is jó babázást Neked!
Szia!
Az előző válaszoló vagyok!
Ma megkaptam a 2. kuponfüzetet és egy 15% végösszegből kupont némi reklámanyag kíséretében :-)))
...szóval megérte többször írni a Baba Bónusznak!
Te megkaptad azóta? Írtál nekik újra?
Remélem Te is sikerrel jársz/jártál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!