Kármen névről mit gondoltok?
Légyszi ne, HR-es ként mondom, hogy nagyon lecsökkented az esélyeit a jövőben mikor majd küldözgeti az életrajzát.
Igazságos vagy nem, az egy másik téma, de sajnos ez van.
Én nekem ez így nem tetszik, nekem ilyen összetett szónak tűnik, a "Jaj de KÁR" -ból, és a menből, tehát Kárember; és még nem is hangzik nőiesen.
Én viszont a Kárminnál nem hangzódik ennyire külön, tehát azt például adnám; Kármin az szerintem akár jó is lehet. Kármina az is jó, csak kicsikét megint olyan, mintha két szóból álna
Kármínia, Karminetta, nem, várj, ez a 2. itt meg olyan,mintha a karmából képezték volna, mint pl karmikus, de a cica karma is lehet akár. Kárminia, Kárminella, akár esetleg még lehetnek jók. Kárminia amúgy jobbnak tűnik rövid i-vel,mint hosszúval, szerintem úgy szebb.
Tehát nőiesíteni,lágyítani kéne még a Kármen nevet, meg még, hogy ne lehessen külön két részre bontani. Tehát ne érződjön úgy, mintha két külön részből , két külön szóbol állna.
*Szóval 100 szónak is egy a vége, a
Kárminella pl lehet jó szerintem; lehet pl Nellinek, Nellának becézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!