Szerintetek növelhetem a baba adagját?
Kis súllyal született a babánk,5 hetesen 3100gramm. A doki szerint 60ml tápot kellene neki adnom napi 7szer. Eddig a baba 90ml-t kért,6x etettük egy nap, nem bukott vissza semmit a 90-ből. A táp leírásán az áll,hogy ebben a korban 120 ml-t 5x kéne ennie naponta.
Szerintetek maradjak a 90ml-nél,vagy térjek át a 120-ra,mert a 90 után még enne.
Persze
Etesd
A fiam és a lányom is 100-140-eket ettek 2 hetesen anyatejet.7-8 alkalommal)
Egyikük kis súlyú is volt.
2750g-mal hoztuk haza...
Úgy vélem 5 hetesen az emelhetsz
Növekedesugrás is várható
Off :
Csak ámulok bámulok hogy nektek az 5 hetes pici 120 at mehtud enni, az én 10 hónapos babamba soha nem tudok 160 nal többet beletuszkolni, és csak pár hete értük ezt el h 160 at megeszik.
Ha úgy érzed enne még adj neki nyugodtan ahogy a többiek is írták
2 -es vagyok
Nagyétkű a fiam
10 hónaposan 5 szilárd étkezése van. Ha üveges bébiételt adok( ami ritka, mert azt eszi, màr zömmel, amit mi) akkor a 250g-os simán elfogy.
Vele rendesen számolni kell az étkezésekkor.
2 szelet kenyér reggelire, de egy nagyobb csirkefelsőcomb ebédre simán sült zöldségekkel lecsússzan.
És nem nagy, nem is kövér.. 75cm 9600g
( a nővére jóval kevesebbet eszik most.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!