Sárga ruhát keresztelőre? Láttam egy nagyon szépet, de a sárga elbizonytalanitott. Anyukák ti ráadnátok lány babátokra?
Szia!
A kislányomnak szeptemberben lesz a keresztelője. Én adnék rá rózsaszínt is, de lebeszéltek róla...
A pap szövegében van egy mondat valami olyasmiről, hogy "rajtad van a tiszta, fehér ruha" vagy ilyesmi..
Fehéret fogok venni neki mégis.
Megmutatod a képet a ruháról? Biztos szép.
Nekünk is szeptemberben lesz a keresztelő. Én nem ragaszkodok a fehérhez. Az csak egy szokás. Én nyugodtan ráadnám a sárgát, ha Neked az tetszik. Úgy csináld, ahogy Neked és a Párodnak tetszik, Ti vagytok a szülei.
2 hónapos kislány anyukája
nálunk júl.18án volt a kresztelő és kék ruhácskában volt a kisfiam. pontosabban egy body és egy kisnadrág volt rajta. amint kiléptünk a templomból már húztuk is le róla a kisgatyót a meleg miatt.
a templomban a paptól kaptunk egy fehér kis ingecskét, azt kellett ráteríteni és kész. (ez a szertartás része volt, nem a kék ruha miatt kellett!)
Szia
Az én lányom hófehérben volt. Én nem adnám rá a sárga ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!