Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Levihetem sétálni az 5 hónapos...

Levihetem sétálni az 5 hónapos babámat az ölemben? Nem balesetveszélyes?

Figyelt kérdés
A babakocsi most fenn van a lakásban (4-ik emelet), egyedül vagyok, lift nincs és már nem voltunk napok óta levegőn a rossz idő miatt!
2008. dec. 2. 12:36
 1/8 A kérdező kommentje:
lehet hülye kérdés, csak az overál miatt félek, hogy kicsúszna a kezemből vagy valami ilyesmi.
2008. dec. 2. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csúszna ki,leviheted,csak kényelmetlen,én az udvarun kra szoktam néha vele úgy kimenni,de nagyon fárasztó,eleve 7 kiló,plussz az overál,és a babakocsiban neki is kényelmesebb,mert nem feszengett úgy,legalábbis az én lányom.De próbáld ki,lehet nektek más lesz,nekünk bundazsák van,azzal nem nagy élmény.
2008. dec. 2. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Szia. Szerintem leviheted nyugodtan. Lehet, hogy kicsit nehéz lesz a babó, de nem fogod elejteni.( Én piacon voltam a lányommal, igaz a végén már nem éreztem a karomat és nem vettem semmit, de jó volt)KELLEMES SÉTÁT:)
2008. dec. 2. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengedheted magadnak, vegyél egy hordozókendőt, vagy kengurut. A kisbabád már elég nagy hozzá és nem kell kézben tartani, mégis biztonságosan sétálhatsz vele.
2008. dec. 2. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy leviheted, ne izgulj!

Gondoltál már arra, hogy vegyél egy hordozókendőt? Az ilyen eseteket könnyedén megoldod vele, neked is és a picinek is kényelmes, praktikus.

6/8 anonim ***** válasza:
Mi is emeletes házban lakunk és mindig felviszem a kocsit.Ugy szoktam, hogy fenn beleteszem a bébit és leviszem kocsistól.Ha esetleg van a közelben egy kedves szomszéd aki tudna segíteni, kérd meg, azért mégis neked is meg a babádnak is kényelmesebb lenne babakocsival.Amúgy ha nincs más megoldás akkor vidd le a kezedben.
 7/8 anonim ***** válasza:

Biztosan kell rá az overáll ilyen időben? Elég meleg van kint!

Balesetveszélyes, mert nem lehetsz benne biztos, hogy nem estek el stb., de ennek az esélye otthon is megvan, nem kell hozzá kimenni. Ha stabilan tudod fogni, akkor minden tiszteletem a Tiéd, hogy cipeled :-).

De én nem öltöztetném annyira be.

2008. dec. 2. 12:48
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi csajok! végül is lecipeltem a babakocsit vele együtt, hát nem kommentálom, a végén majdnem összetojtam magam, de egy jót sétáltunk, sőt még be is vásároltam.
2008. dec. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!