Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babám, nem akarja...

9 hónapos babám, nem akarja megenni a bébiétels. Sem a boltit sem amit készitek neki. de azt megenné ami mi eszünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
pl. imádja rágcsálni a kenyeret,meg amit a kezébe adunk boldogan megeszi.
2008. dec. 2. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ez velünk is igy van. Mikor eszünk ott ül az etetőszékében a konyhában és ordit, ha nem kap Ő is abból, amit mi eszünk, de én becsaptam, babakekszet etettem vele kiskanállál az én tányéromból. Boldogan ropogtatja, amig rá nem jön, hogy majdnem mindennap ilyet eszik.

Üdv. 8 hónapos picilány anyuja

2008. dec. 2. 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj fűszermentesebben főzni, inkább utólag fűszerezzétek az ételt és akkor adhatsz belőle a babának. Pl. a levesből vegyél ki egy kis répát, ha csirkeleves, akkor darabka májat, stb., törd össze villával, tegyél rá egy pici levét, azt add neki. Ilyen trükkökkel elégedett lesz ő is, ártani se fogsz neki és még külön főznöd sem kell.
2008. dec. 2. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én babám ugyan ezt csinálta, már annyira el voltam keseredve, hogy azt elmondani sem tudom. Meséltem a doktor néninknek, hogy a miénket enné, de a bébipapi nem kell neki. Ő mondta, hogy valószínű azért, mert nem ízlik neki, próbáljam enyhén sózni az ételeit. Attól kezdve, mint akit elvágtak, mindent evett. Vettem neki tengeri sót, minden főzelékébe tettem neki és így már ízlett, azóta is nagyon jó evő. Vannak ilyen babák...:-)
2008. dec. 2. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!