Hogyan toltodsz fel gyerek mellett?
Hogyan kapcsolodsz ki a moluskerekbol?
Van enidod?
A ferjed mit gondol errol?
Ki van addig a gyerekkel?
Azt nem írtam, hogy a férjem vigyáz rá, amikor futni megyek, vagy kozmetikushoz.
Teljesen természetesnek veszi, úgyhogy ebből sosem volt gond.
Nálam az alvásidő az énidő.
Férjem reggel 6kor elmegy, este 7mire hazaér. Nagyon így napközben más lehetőségem nincs. (Nagyszülőkre nem tudom bízni, a szomszédba tudom átvinni, ha ugy van, de ott van 3 saját gyerek, így annyira "nem használom ki")
Ilyenkor a legfontosabb rituálé szamomra a kávézás 🙈😅 szépen lefőzöm, elkortyolgatom. Ez beletelik abba az 1 órába, míg alszik a gyerek 🤣 kb első naptól igy van.
Illetve havi 1x elmegyek körmöshöz. Durván 2 óra, addig az apjával van. (Mindig hétvégén megyek).
Nyáron még énidő volt, este mikor elaludt a gyerek, hangulatvilágítással, gyertyákkal, eg fél pohár borral kiültem a teraszra, vagy olvastam, vagy csak bámultam ki a fejemből.
Heti háromszor járok futni, kb egy óra/alkalom, addig a férjemmel van. Heti egyszer vigyáz rá valamelyik nagyszülő egy délutánt, ekkor kettesben vaguynk a férjemmel. Eleinte csak aludtunk :D, most már eljárunk ide-oda, vacsi, séta, mozi (covid előtt). Jelenleg filmezünk vagy elmegyünk biciklizni, más lehetőség nincs.
Vasárnaponként együtt megyünk kirándulni, vagy étterembe jártunk, nekem ez is kikapcsolódás. Ha egyébként napközben rámjön az 5 perc, hogy szeretnék egyedül lenni, minden további nélkül átveszi a férjem (Otthonról dolgozik).
Van mikor du csendes pihenő alatt is megnézek 1 filmet. Van mikor csak este mikor már alszanak a gyerekek. Van, hogy olvasok. Meg ugye férjemmel is ilyenkor van időnk.
Ami még feltölt és kikapcsol azok az állataink, imádok most jó időben kint lenni az udvaron. Most született 4 db kisgidánk és még van vissza 2 kecskénk. Annyira cukik és jópofák, hogy az ember legszívesebben egész nap dajkálná őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!