Ilyen melegbe is kell 2 és fél hetes babára sapi és zokni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 09:42
1/15 anonim 

válasza:

Ha hideg a lába akkor kell, vékony kalap kell, erős a napsütés.
A lányom fél éves, ő már leveszi a zoknit és a sapit magáról ha melege van.
2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.Nekem azt mondták,hogy ha hideg is a lába,az nem azt jelenti hogy fázik,nekik a tarkójukat kell nézni.Az én lábam is hideg még 40fokban is,mégse fázok.De inkább adok akkor rá.A sapi ilyenkor a füle miatt kell,vagy maga a feje miatt hogy védve legyen?
2010. aug. 15. 09:48
3/15 anonim 

válasza:

Zokni mindig,mindenképp kell még rá.Sapi bentre nem kell,ha nincs huzat,kintre még egy vékonyat adjál rá szerintem.
4/15 anonim 

válasza:

A fiam tavaly július 19-én született, kánikula volt, de mindig adtam rá vékony cérnasapkát, és cérnazoknit.
5/15 anonim 

válasza:

Egy éven aluli gyermekre zokni, sapka- kalap ha kiviszed. Olyan picire zokni bent is.
6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.Kintre gondoltam,csak elfelejtettem odaírni.Akkor adok rá mindkettőt.
2010. aug. 15. 09:55
7/15 anonim 

válasza:

Nekem a kórházban tanították, hogy a baba orrát kell megtapogatni, és ha az hideg, akkor fázik. (A tarkója nem hűl ki, csak izzad, ha melege van, de akkor az egész feje is izzad, ha van egy pici haja legalább, akkor az jól látszik.)
Nekem ez az orros módszer jól bejött, mindegyik gyerekemnél.
A kicsim tavaly augusztusban született, de akkor nem volt olyan meleg, mint most.
Kintre adnék vékony sapit a szél miatt, zoknit csak ha fázik.
(Egy éves korig zoknival nagyon nem értek egyet!)
8/15 anonim 

válasza:

A lábról lehet a leginkább felfázni, és Ők még sokkal érzékenyebbek, mint mi :)
9/15 anonim 

válasza:

A babáknak azért hideg a kezük-lábuk sokszor, mert nem jó még a vérkeringésük, de ez nem azt jelenti, hogy fáznak...
10/15 anonim 

válasza:

Egy éves korig zoknival nagyon nem értek egyet!)
--re kérdés
Ez mit jelent? Szerinted kell vagy nem kell a zokni? És miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!