Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma 21 hetes kisfiam az elmúlt...

Ma 21 hetes kisfiam az elmúlt héten csak 80gr-ot hízott. A mi dr bácsinknak az a fixa ideája hogy a 150gr környékét meg kell híznia egy babának! Mit csináljak, hogy többet egyen? Anyatejes! Tényleg muszáj mindenképp ez a 150gr környéki heti hízás?

Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
4-5 hónaposan olyan 100-150 hetente a jó. De nem hiszem, hogy minden héten ugyanannyit eszik. Ezt inkább havi lebontásban kéne nézni. Ne hallgass a dokira szerintem a következő héten többet fog hízni. Az én babám 23 hetes és csak azóta hízik jobban mióta gyümölccsel is etetem.
2008. dec. 2. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én is remélem hogy többet fog hízni! Jövőhéttől szeretném én is elkezdeni a hozzátáplálást - alma!, remélem nem korai :)
2008. dec. 2. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem korai, én is almával kezdtem, bár a banánt jobban szereti:)
2008. dec. 2. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nekünk is vot hogy egy hónap alatt csak 330 gr-ot hízott,mikor kezdtük a hozzátáplálást elkezdett jbban gyarapodni!A gyümi jó,a banánnal viszont vigyázz egyszerre keveset mert hasfogó,keverd ellentétes hatásúval,pl. barack,vagy szilva!

2008. dec. 2. 22:50
 5/6 A kérdező kommentje:
CSAK? hihi én örülnék ha 150et hízna, nem 330at :)
2008. dec. 3. 12:41
 6/6 anonim válasza:

Ezt sosem fogom megérteni.

Az egyik héten csak 80 gr-ot hízik a másikon lehet, hogy 250-et fog.

Ha nem beteg akkor miért kéne tömni? Eszik ő annyit amennyi kell neki.

Ha nem elég az anyatej és még éhes akkor ordítana hidd el.

Ha tele a poci akkor meg mindegy, hogy mennyit hízik.

Szerintem ha nem muszáj ne adj neki tápszert. Majd csak akkor ha muszáj lesz.

2008. dec. 5. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!