Hogyan osszam be a napomat az 1 hónapos babám mellett?
Szia. Nekem anyukám segített 3 hétig Ő főzött. Mikor már nem tudott jönni, én álltam neki. Általában akkor mikor aludt a babó, de ha ébren volt betettem a járókába, begurítottam a konyhába és "együtt" főztünk,2 napra valót. Amikor nem kellett főzni,mosni pihizhettem a babámmal.
( Most 7 hónaposos a lánykám, be kell valljam, most könnyebb beosztani az időt):)
szia
még egy pici babával talán egyszerűbb-mert sokat alszik.én meg is kaptam anyóstól-de mi rendeljük az ebédet.ha belegondolsz 500ft-nem kell kitalálni,bevásárolni,főzni,mosogatni.máris a pénzednél vagy.-ha megengedhetitek magatoknak..szerintem kisebb munkákat csinálhatsz manó mellett is.a porszivót nagyon szeretik.egy seprés-felmosás nem sok idő.én nagyon örülök,h úgy szoktattam,h ellegyen maga is egyedül.múltkor pl.elmosogattam,teregettem,mostam,és főztem,mig játszott.persze nem nagy munkákat.bátran kérj segitséget .én 1szer egy évben takaritónőt is hivok.próbálj gyors kajákat főzni.párolt zöldség,rakott húsok.befűszerezed,sajt,tejföl-sütő.nem kell állni fölötte.persze az elején marha fáradt az ember-ha úgy érzed-dőlj is le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!