Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért viselkedik így az...

Miért viselkedik így az unokatesóm kisfia?

Figyelt kérdés

Egy év van a kislányom és az unokatesóm kisfia között. (Lányom 2,5, az uncsom kisfia 1,5 évesek)

A családi rendezvényeken sűrűn találkozunk, de valami nekem nem stimmel.

A kisfia kb fél éves kora óta folyamatosan ha valami nem úgy van ahogy ő akarja sír, nyavalyog, bömböl. Most 1,5 éves és még mindig ilyen. Teljesen mindegy mit mondd neki az ember neki megy a hiszti. Pl. ha nem nyithat ki egy ajtót, vagy nem kap meg vmit üvölt. Ez elég kellemetlen mert az egész együttlétet utáljuk már, mert a gyerek állandóan műsorozik. Pedig én nagyon szeretem az unokatesómékat meg úgy általában a gyerekeket is, de a kicsitől fél óra után égnek áll a hajam.

Miért ilyen a kicsi szerintetek?

Nekem két gyerekem van, nálunk is van otthon hiszti meg nyavalygás de nem ilyen. Meg nem vendégségben. Megemlíteni nem akarnám neki mert nem akarom megbántani. Csak hogy mit lehet ilyenkor tenni?

2021. jan. 16. 18:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
Azért mert még szinte csak a sírással tudja magát kifejezni!! Majd kinövi.
2021. jan. 16. 23:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!