Mivel fürdetted újszülött babádat?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 16:18
11/25 anonim válasza:
5-os vagyok. A dokik ciánt írnak fel, vagy miért is pontoztatok le a furdeto kenőcsöt? 😂
12/25 anonim válasza:
Eleinte a doki által felírt fürdetőt, késöbb a Babe koszmó elleni sampont is, azt még mindig (8 hónapos), de tustürdőt váltottunk niveara.
13/25 anonim válasza:
6os
Miért bunkózol? Anno fürödtek tejben mert jót tett a bőrnek. Az anyatej sem más. Az igaz,hogy szembe nem jó,mert a cukor miatt jó táptalaj a baciknak,de másra lehet használni. De semmiképp nem ártalmas, ha valaki bízik benne,hadd használja. Én nem tettem a vizébe,mert örülök,hogy neki elég enni. De ezért mást nem szólok le ilyen stílusban..
14/25 anonim válasza:
Nivea babyvel.
Egyik gyerekemnél se használtam a patikait
15/25 anonim válasza:
14-es, a kemikáliás Nivea sem jobb, mint a patikai...
16/25 anonim válasza:
1-es vagyok. Bőven elég a csapvíz, ha a baba bőre olyan.
Nekem az elején nagyon sok tejem volt, így 1-3 naponta kellett lefejnem, hogy ne gyulladjon be, olyankor a lefejt tejet beleöntöttem a vízbe.
17/25 anonim válasza:
Dove baby. Illat meg mindenmentes, 2 hete fogyott el, azóta DM babylove sensitive fürdetőt használjuk, ez is jó.
18/25 anonim válasza:
15#
Nem vagyok híve a mindenmentes témának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!