Hogyan lesz a baba tápszere mindig ugyan olyan hőfokú?
Figyelt kérdés
Van ideális hőfok? Mi az ami nem túl meleg,de nem is hideg még neki? Ha a csuklómon nézem,ami ott jónak tűnik, amúgy hidegnek találom.Van cumisüveg melegítőm, ott 40 fokot jelöl jónak.Nem túl meleg? Ti, hogy csináljátok ezt, honnan tudjátok mi a jó?2008. dec. 2. 08:48
1/3 anonim válasza:
Én mindig megkóstolom, de nem úgy hogy a nyelvemet érintené a cumi,hanem csak a nyelvemre cseppentek belőle,és ami nekem jó,az neki is,és bátran adom.Mindig így csinálom,és mindig szereti.
2/3 anonim válasza:
Én vettem melegitőt, az pont 40fokra melegiti fel és nem kell szórakozni a lehűtéssel ha esetleg túl meleg lenne.A csuklómra cseppentek ha nem érzem akkor pont jó, se meleg se hideg.
3/3 anonim válasza:
langyosnak érezd a csuklodon akkor jo, ha nagyon melegnek gondolod picit hütsd még.én mindig igy csinálom.jana babavizet használok, azt még forralni sem kell csak langyitani és felbontás után hütöben tárolni.pillanatok alatt elkészül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!