Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem eszik a babám?...

Miért nem eszik a babám? Hagyjam abba?

Figyelt kérdés

Délelőttönként tízóraira eszik a picim pépeset,gyümit,zöldséget,nagyon szereti.Viszont azóta nem is eszik rendesen,egy hete tart,csak tápszeres,és azóta a tápszerből egész nap a 150-170 helyett csak 120-at eszik,és nem hízik,pedig 4,5 hónapos.Hagyjam abba az egészet korai neki?Vagy mi a baj,beáll majd?

Volt valaki hasonló helyzetben?

A védőnőm nem tud róla,iskolából került ki,semmi tapasztalattal,így fogalma sincs hogy elkezdtem a hozzátáplálást.

2008. dec. 2. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hagyd abba. Ez csak az elején van így.Nálunk is így volt, csak nekem anyatejes. És kevesebbet szopott az elején. Én 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. Kb 1 hét és visszaáll. Mi most ott tartunk, hogy tízóraira és uzsira gyümit kap, ebédre meg főzeléket. Délután még szopik meg éjszaka, este meg tápszert kap mert már nem elég neki. 5 hónapos múlt.

Szerintem ha már elkezdted semmiképp ne hagyd abba, mert megzavarodik, meglátod nemsokára habzsolni fog.

2008. dec. 2. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
mennyi az az idő, hogy nem hízott?Miért kezted el a hozzátáplálást és mikor? nem korai még? Biztosan le fognak engem szólni, de én vártam volna még egy kicsit, ha csak tápszeres a babád, a kis bélrendszerük még nem biztos, hogy bírja ezeket.Kicsit lassíts, hátha az a baj!Mindenestere tök jó, hogy szereti a gyümit, zöldséget :-)
2008. dec. 2. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy tápszeres babánál 4hónapos kortol ajánlott elkezdeni a hozzátáplálást.Anyatejes babánál 6hónapos kortól.szerintem ne aggodj az én pöttyöm 4 napig csak napi 150tápit volt hajlandó megenni kezdtem berezelni,de aztán simán vissza ált.tudom könnyű mondani ne aggodj de tényleg nem lessz vele gond.maj meglátod minden rendeződni fog.lehet hogy most kicsi eltelitették az új izek.nyugi jó babázást
2008. dec. 2. 23:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,az vígasztal hogy nagyon izlik neki.Boldog babázást nektek is!
2008. dec. 3. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!