Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyoszorgo baba - mikor mulik el?

Nyoszorgo baba - mikor mulik el?

Figyelt kérdés
Sziasztok nemreg mult 4 honapos a kislanyom es nehany napja elkezdett nyoszorogni aminek az ereje valtozo, olyan mintha mindig nyomna de nyilvan nem akar egesz nap kakilni. Szerencsere sokat alszik de a fent levo idoben csinalja ezt m. oszinten szolva mar eleg idegesito. Eloszor azt hittem elegedetlenkedik de akkor is adja ezt a hangot mikor ragcsal, elvan. Nem siros tipus, ritkan sir egyebkent bar 1-2x elofordult hogy a vegen mar nyafogott akkor derult ki szamomra hogy eppen baja volt de egyebkent nem csak akkor nyoszorog. Marhara faraszto es idegesito :S volt hogy ugy adtam oda a ferjemnek hogy mar nem birom hallgatni vigye masik szobaba 😅 szokott mosolyogni is meg jokedvu is szerintem. Volt akinek igy nyoszorgott a babaja? Elmult valamikor? Mar arra gondoltam veszek fuldugot 😅
2021. jan. 12. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Lehet hogy fogzik. A füldugó jó megoldás lehet ha már nem bírod. Átmeneti lehet a probléma, valami zavarja olyankor, feszeng, jó lenne kideríteni mitől nyugtalan. Fogzás, bélgázok, puffadás, kényelmetlen ruha, szoros pelenka, huzat a szobában. Próbáld olyankor szoptatni, ringatni. Ha kifeszül a kezedből akkor valami más gond van.
2021. jan. 12. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
4 hónapos az én kislányom is, nála is előfordul ilyen nap, de szerencsére ritkán, mert tényleg marha idegesítő. Egyszer az volt a baja, hogy el akarta érni a lelógó játékot a játszószőnyeg tetején, de nem tudta. Lejjebb raktam neki és abbahagyta. Legutóbb nem jöttem rá, mi a gond, arra gondolok, hogy frontérzékeny és front volt aznap, egész nap rosszkedvű volt, pedig egyébként nagyon nyugis baba.
2021. jan. 12. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
2. vagyok. Ja és fogzik is, lehet hogy aznap az zavarta jobban.
2021. jan. 12. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Mit szólsz majd ahhoz, amikor egész álló nap sikongat? 🤔 :D 11 hónapja nincs csend a házban... Az a fura és gyanús, ha nem ad ki semmilyen hangot a gyermekem... 🤦‍♀️ 😆 Bocsi hogy nem tudtam segíteni
2021. jan. 12. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
2. vagyok. A sikongatás más tészta, felüdülés ehhez képest, én tudom, van egy 8 évesem is.
2021. jan. 12. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Az én fiam azért búgott ilyen elégedetlen hangon, mert kúszni akart, de nem tudott. Ment volna előre. Gondolom elégedetlen a tiéd is, bizsereg a kis ínye bármi.

Egyetértek veled, életemben nem idegesített még egy hang ennyire. Konstans hmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmm.

2021. jan. 12. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
A kisfiunk is csinálta, azt hittük szorulása van, de nem volt. Egyik napról a másikra abbamaradt. Lehet ez valami életkori sajátosság. Azt mondta a védőnő, hogy az is normális, ha morog, tátog a baba.
2021. jan. 12. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kellett lepontozi???

Első válasz.

2021. jan. 12. 21:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat mindenkinek ment a zold :) 7es: mi is szorulasra gyanakszunk varjuk is a megvalto kakit hatha azzal megszunik 😅 de ha nem, nektek meddig tartott? Nyugtass meg kerlek hogy nem honapokig vagy hetekig, csak par nap volt ugye? Probalok ugyanugy csinalni mindent es nem rohanni hozza ilyenkor, nehogy raszokjon es azt higyje ezzel anyat tudja ugrasztani.
2021. jan. 13. 10:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok nem a kaki volt a megoldas viszont kb 1 hetig csinalta intenziven azota ritkan . Hangprobalgatasra gyanakszom igy utolag
2021. jan. 27. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!