Másnak is így telnek a mindennapok 18 hónapos kisgyerekkel? Mostanában nagyon nehéz vele. Mindent szétszed, firkálná a falat és mindent meg kell mászni olyat is ami nem arra való pl./Rajztábla ami el is tört/Mindig kártékony kondik.
Dackorszak. 21 hós
Én is mindig azt hiszem, hogy jobb lesz, de nem. Az enyém most "zsarolni" próbál. Ha bejövünk a házba, hanyatt vágja magát. Vagy a kandalló elé teszi a kezét, és néz rám, hofy mit szólok hozzá. Szerencsére a mindenbe bele veri a fejét korszak elmúlni látszik.
Nekem a bosszankodásból áll az egész napom szinte.
Ajtót csapkod, sütőajtót, dobálja a játékait... csak az udvaron jó.
Nálunk sem mond meg szavakat. De még két éves korig benne van a nagy átlagban szerintem. Gondolom azért azt eszreveszed, hogy sokmindent viszont megert.
Teljesen normálisnak tűnik a fiad csak most kicsit el vagy keseredve, mert "rossz". De amúgy csak utánozni próbál meg a határait feszegeti az enyém is. És néha nehéz amúgy nemet mondani meg szazadjara leszedni az asztalról meg a pocsolyatol elhajtani, de azért kis sikereket én már értem el :) (már van hogy komolyan veszi hogy " nem szabad!")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!