Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is így telnek a mindenn...

Másnak is így telnek a mindennapok 18 hónapos kisgyerekkel? Mostanában nagyon nehéz vele. Mindent szétszed, firkálná a falat és mindent meg kell mászni olyat is ami nem arra való pl./Rajztábla ami el is tört/Mindig kártékony kondik.

Figyelt kérdés
Olyan kis dacos lett mostanában. Sokszor nincs jó kedve mérgesen néz és nyekereg, ja és egész nap rajtam lógna. Nem beszél még semmit de mutogstással nagyon jól megérteti magát.nehéz a kedvében járni.Sokszor látom rajta hogy ha játszunk is nevetne de a végén nyekereg.Persze vannak jó napjai is de az a ritkább. Van aki hasonló cipőben jár? Vagy másnál ilyenek a mindennapok egy másfél éves gyerekkel?

#18 hónapos gyerek
2021. jan. 11. 14:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazából az éjszaka nem is visel meg könnyen visszaalszik! Amitől én teljesen kivagyok az az állandó elégedetlenség, pedig kiteszem érte a lelkem és mindig csak egy nyűglődő gyereket látok.... De ezek szerint ezt túl kell élni, ez egy ilyen korszak.
2021. jan. 11. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Dackorszak. 21 hós

Én is mindig azt hiszem, hogy jobb lesz, de nem. Az enyém most "zsarolni" próbál. Ha bejövünk a házba, hanyatt vágja magát. Vagy a kandalló elé teszi a kezét, és néz rám, hofy mit szólok hozzá. Szerencsére a mindenbe bele veri a fejét korszak elmúlni látszik.

Nekem a bosszankodásból áll az egész napom szinte.

Ajtót csapkod, sütőajtót, dobálja a játékait... csak az udvaron jó.

2021. jan. 12. 14:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Ma voltunk 18 hónapos státuszon a védőnőnél. Ott sem volt egyáltalán együttműködő, pedig eddig bármikor mentünk olyan ügyes volt. Nem akarta hogy megmérjék, nem a játékokkal akart játszani hanem a tiltott dolgokkal. Szekrények én akart turkálni.... Egyáltalán nem fogadott szót. Olyan kellemetlen volt😬 nektek mondd már szavakat 18 hónapos babátok? Mert az enyém csak babanyelven karattyol de semmi értelmeset nem mondd. Nem volt még az első szó még. Hsngutánzó sem... Amúgy tud mutogatni mondókákra, ha kedve van kérésre végrehajt dolgokat,de nem beszél....
2021. jan. 13. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk sem mond meg szavakat. De még két éves korig benne van a nagy átlagban szerintem. Gondolom azért azt eszreveszed, hogy sokmindent viszont megert.

Teljesen normálisnak tűnik a fiad csak most kicsit el vagy keseredve, mert "rossz". De amúgy csak utánozni próbál meg a határait feszegeti az enyém is. És néha nehéz amúgy nemet mondani meg szazadjara leszedni az asztalról meg a pocsolyatol elhajtani, de azért kis sikereket én már értem el :) (már van hogy komolyan veszi hogy " nem szabad!")

2021. jan. 13. 11:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy pár év múlva majd megírom, hogy mikor lett könnyebb! 😅
2021. jan. 14. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!