Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 39 fokos láz, csak ugy hirtele...

39 fokos láz, csak ugy hirtelen lehet fogzástól?

Figyelt kérdés
tegnap voltunk fül orr gégészeten mert piros az arca,de nem talált semmilyen hurutos elváltozást.jön 3 foga is,egy hátsó is 2 szemfog is.18 hónapos.Tegnap 6 ig kint pancsizott,már kissé hűvös volt a víz(27) fokos.éjjel felkelt de nem volt még lázas,reggelre viszont 39 fölé ment neki,levonva 38,7.de nem folyik az orra,nem köhög,a közérzete rossz,étvágya van,sokat sírdogál.Létezik hogy beteg lett,vagy a foga is lehet?
2010. aug. 14. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogról nincs ilyen magas láz! Szerintem valami vírust benyelt, mi is így vagyunk, 2 napja éjjelente lázas, amúgy jól van napkozben, de ma reggel nem akar enni inni, fájhat a torka, tegnap a doki megnézte mondta valami vírus, de csak lázcsillapítót cebion cseppet javasolt! Egyébként sok gyerek kapott most ilyen lázas vírus fertőzést, pedig nem is találkoztunk mostanában gyerekekkel, vidéken vagyunk maminál!
2010. aug. 14. 08:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszer volt láz, akkor 38,9, levonva 38,4. Fog miatt volt, pedig épp nem is bújt ki egy sem akkor. Estére lázasodott be, le tudtuk vinni renben, onnantól nyugodtan aludta végig az éjszakát. Másnap elvittem dokihoz, megvizsgálta, semmi gond nem volt. Nem lázasodott be utána sem napközben, sem este, sem éjjel.
2010. aug. 14. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:
1 éves kislányom 3 napja lázas beteg, 39,3 vagyis 38,8 volt a hője, elvittük ügyeletre és ott kérdeztem a dokit, hogy lehet-e a foga miatt. Mondta hogy nem, vírusunk van sajna:S
2010. aug. 14. 08:28
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi,én is igy tudtam,hogy ennyire magas láz nem lehet viszont tegnap még tünetmentes volt.látta a doki.se füle se torka se mandula nem volt beteg.és tünete sem volt semmi.éjjel már többször felsírt,de nem volt lázas,csak reggelre ment ennyire fel neki.most alszik,de csurom víz a feje,meg a párna,jol kiizzadta.vírusra nem tudnak adni semmit.itatom,meg pihentetem,és remélem nem megy fel a láza.
2010. aug. 14. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!Nekünk szerencsére ennyire magas lázunk nem volt soha.De a mi dokink mindig azt mondta fogzástól magas láz nem lehet max 38,5fok.

Viszont 2 ismerősőm babájának is volt 39 fokos láza és elvitték orvoshoz(aki nem a mi orvosunk)nekik meg azt mondták,hogy a fogzástól van.A babák kb. 16-18 hónaposak voltak és a hátsó rágó foguk jött.

Szerintem ha marad neki a magas láz akkor vidd el orvoshoz.

2010. aug. 14. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia. Mi pont most estünk át az 1 évesemmel 3 napig tartó 38,5 és 40 fok közt ingadozó lázon.Azt mondta a doki hogy lehet hogy a 3 napos láz vírus az oka ,de a harmadik nap nem jöttek ki a pöttyök a testén ami ehez a vírushoz tartozik, viszont a láz amilyen gyorsan jött úgy el is tünt.Nem tudom mitől lehetett elöször gondoltam én is fogzásra de aztán a magas láz miatt nem.A tüneteink olyanok voltak mint nálatok.
2010. aug. 14. 11:10
 7/8 A kérdező kommentje:
még nem volt ilyen 3 napos láz vírusunk.egy darabig le ment neki,most megint 38,3.de iszik szépen,bár enni nem akar,nem is baj.a pirosság az arcán viszont nőt,azért gondoltam a fogára is.
2010. aug. 14. 11:31
 8/8 A kérdező kommentje:
valószínű vírus,most voltunk az ügyeleten mert egyszerüen nem ment le a láza semmivel 39,2,4 a legkevesebb 38 volt.de semmi szervi bajt nem talált,szép torok,mandula,nem érzékeny a has stb,igy vírus.lázcsillapítás,itatás,alvás.hát ő most evett is pár falatot.
2010. aug. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!