Mi lehet ez a baba talpán?
A bal lábán a kisujj és mellette lévő ujj alatt lett egy elég csúnya piros dudor, hólyaghoz hasonló. 4 hónapos, nem lehet vízhólyag hisz nem jár, vagy?
Ugyanezen a lábán oldalt is van egy piros vágás szerű csík.
Délben még egyik sem volt, délután lettek rajta, bekentem többször, de nem múlnak semmit. Megpróbálok képet feltölteni.

Nem szorulhatott be valahova a lába?
Amúgy a felső képeknél én azt mondtam volna hogy talán csípés.De a vágásszerű miatt azt gondolom valószínűleg nem az.Esetleg valami irritáció(valami új dolog amivel érintkezett a bőre).Mutasd meg orvosnak.

Hát új játszószőnyegünk van, ma bontottuk ki, de nem láttam, hogy beszorult volna vagy ilyesmi. Nem kúszik még, ha le is teszem a földre és ott hagyom picit, ugyanúgy van mire visszajövök.
Ha csípés, bele se merek gondolni milyen rovar lehet ez és hova lett 🤷♀️

Jesszus... tényleg működik az anyai megérzés, sosem gondoltam volna, hogy egy hajszál erre képes.
Mondjuk hullik is a hajam rendesen, a vágást meg is magyarázná, csak ez a dudor...

Kiderült mi ez.
Gyakran játszom a babával olyat, hogy "megharapdálom" a lábacskáit, nagyokat kacag rajta.
Tegnap mikor kettesben volt a 4 éves nagytesóval, ő úgy gondolta, hogy megnevetteti a babát és megharapdálta. Mikor nem akart nevetni, erősebben harapta, aztán mikor a baba sírni kezdett, megijedt és nem merte elmondani csak ma, mikor meghallotta, hogy mondom a férjemnek, hogy megkellene nézetni dokival, ha nem múlik holnapra.
Szóval ezek harapásnyomok 🤭🤦♀️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!