Most ez azt jelentené, hogy ilyenkor még éhes? 1. Baba, help!

Nagyon jól tudod, nem szabad újra felhasználni, mert a nyála által bekerült baktérium elszaporodik, ha hűtve van, ha nem. Csinálj 30 milivel több tápszert, egyen amennyit akar, majd a maradékot öntsd ki fél óra után ha látod, hogy nem kel fel.
Egyébkét nekem is a moro reflex ugrott be, az ellen 2 dolgot tudsz tenni, pólya, vagy hason altatás.
Mellen megnyugszik, az nem csak az evést szolgálja, hanem a szopás segítségével megnyugtatja magát. Amennyiben ezt nem akarod csinálni, használj cumit, vagy egy idő után megtalálja az ujját.

Az hogy mennyit fejsz egyáltalán nem mérvadó. Én volt, hogy csak 60at fejtem mégse halt éhen a kicsi. Ő sokkal hatékonyabb mint a fejő. Ha úgy érzed nem elég akkor egyik cici másik cici egyik cici másik cici. Amíg jól nem lakik. Így szaporodik fel. Persze csak ha komolyan szoptatni akarsz.
Ha pótlást kap megszokja hogy abból ömlik aztán persze, hogy nem tetszik neki a cici ahol meg kell érte dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!