Ez is ülésnek számít?
Figyelt kérdés
Ha a baba nem négykézláb pózból ül ki, hanem fekszik a hátán, az oldalára fordul, megfeszíti a hasát meg a lábát, a lábát maga ala húzza és felnyomja magát a karjával oldalasan, és utána ül rendesen, egyik karjára támaszkodva. Hivatalosan is ül a baba?2021. jan. 1. 09:47
1/11 anonim válasza:
Amíg támaszkodik, addig nem ül hivatalosan.
2/11 anonim válasza:
De, hivatalosan pont hogy ez is ülésnek számít a szakemberek szerint. Nekem is furcsa egyébként, én onnantól mondtam, hogy ülnek, amikor már nem támaszkodtak. 😊
4/11 A kérdező kommentje:
Előre szólok minden választ hasznosnak jelölök.
Még egy kérdés. Ha kis távokat lassan mászva tesz meg, de ha messzebb akar menni akkor visszavált a gyors kúszására, akkor mászik már, vagy nem? Nem szokott sokat mászni de ha 3-4 lépés csak akkor marad négykézláb, ha viszont a szoba másik felébe akar eljutni akkor kúszik mert azt profi szintre fejlesztette.
2021. jan. 1. 10:45
5/11 anonim válasza:
Szerintem pár nap, vagy egy hét és teljesen elhagyja a kúszást. A mászás kényelmesebb és gyorsabb. Én is azt hittem, hogy milyen gyorsan kúszik, aztán amióta mászik...nem lehet utolérni 😆
6/11 b1812567 válasza:
Ha pár lépésnyi távra is, de mászik, akkor mászik. A szakemberek szerint egyébként az a fontos, hogy vagy a kúszás, vagy a mászás meglegyen. Szóval ne aggódj, hamarosan biztosan villámgyorsan fog mászni keresztül-kasul a lakásban, csak győzzétek utolérni. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Már most rohanás a napom, mi lesz így?
2021. jan. 1. 11:14
8/11 anonim válasza:
#7: [link] De lehet ennél olcsóbban is kapni, főleg, ha csak egy babának kell és az ember meg tudja magának építeni.
9/11 anonim válasza:
Komoly kérdés 7es? Igen, úgy mászik mint a villám, de ha elkezd járni, szaladni, nekem nincsenek illúzióim, káosz lesz. Szerintem neked se legyenek... Azt gondoltad, hogy kúszás sebesség lesz évekig?
10/11 A kérdező kommentje:
Csak költői kérdés volt 🙂
2021. jan. 1. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!