Hozzátáplálás 3 honaposan? Sajnos fogy a tejem mit tegyek anyukám sajnos nincs velem hogy segítene.
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 14:56
1/10 anonim válasza:
Adj tápszert a babádnak, tedd mellre többször, 3 hónapos fejlődési ugrás is lehet. Fejj, az is szaporít. Vagy próbálj tejserkentőket. Hozzátáplálás nagyon korai még.
2/10 anonim válasza:
Ha végleg elfogy a tejed, tápszer 5-6 hós koráig. Ha nincs anyukád, ott a védőnő, a gyerekorvos és a rengeteg infó a neten :) Nekem is korán elapadt a tejem, nekem nem él anyukám, mégis nagyon ügyesen megoldottam, gond nélkül :) Fel a fejjel :)
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos már tejügyben mindent megprobáltam még se a védőnő szertint még birjak ki egy honapot és inkább fözelék mint tápszer itt olvastam ghogy valaki ad neki 3 honaposan
2010. aug. 13. 15:04
4/10 anonim válasza:
Főzelék oké de nem ehet a babád egésznap főzeléket kell neki a tápszer is ha már végképp elfogy a tejed.
5/10 anonim válasza:
Valami tejalapú italt kötelező innia a babádnak, attól mert még elkezded a hozzátáplálást nem fog jólakni a babád, először max pár kanállal fog enni, azt is csak egy étkezésnél, a többi étkezésre mit fogsz neki adni? Adj neki tápszert.
6/10 anonim válasza:
Szerintem inkább tápszer, mint főzelék. A lényeg pedig, hogy ne aggódj, az árt legtöbbet a tejtermelésnek. (Tudom, könnyű ezt mondani.) Szoptasd meg, utána adj egy kis tápszert, ha úgy látod, hogy még éhes. Nekem is volt többször visszaesés a tejtermelésben, az egyik épp akkor mikor a baba kb 3,5 hós volt. Mondogatták az ismerősök, hogy "hát igen, ez már nem is lesz több, nyugodj bele..." Aztán beszéltem a védőnővel, aki közölte, hogy ez hülyeség, lehet, hogy már másnapra rendbejön, és láss csodát, következő annyi tejem lett, hogy átáztattam az összes ruhám :) Szóval fel a fejjel. Persze, ehhez az is kellett, hogy gyakrabban tegyem mellre a babát (min 2-óránként), és hogy naponta legalább 2x fejjek mindkét mellből.
7/10 anonim válasza:
(következő nap, ezt akartam írni)
8/10 anonim válasza:
szerintem még nagyon korai lenne a hozzátáplálás!
kell neki a tejalapú táplálék. vegyél nyugodtan tápszert és örülj, hogy eddig is tudtad szoptatni. ezután is szoptass, és pótold tápszerrel. esetleg kérdezd meg a védőnődet, hogy tudsz-e valahonnét anyatejet szerezni, akár tejgyűjtő állomásról, akár másik anyukától a közeledben! és valóban 4 hónaposan már lehet próbálkozni a hozzátáplálással.
9/10 anonim válasza:
Tápszer és hozzá táplálás a húson kívül mehet minden én így csinálom és nagyon jó az étvágya.A védőnő ezt tanácsolta hogy kezdjem el.Lepürésíted és ha elfogadja akkor adod ha nem akkor csak tápszer.
10/10 anonim válasza:
Még egy hónapot várj a hozzátáplálással. Akkor is a gyümivel kezdd. Nálunk kb 2 hétig tartott, mire 1 étekzést kiváltottunk. Addig pedig tápszer kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!