Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova érdemes fordulni, ha nem...

Hova érdemes fordulni, ha nem mászik, nem ül a gyermekem?

Figyelt kérdés

10 hónapos múlt, csak kúszik. Feláll a bútorok mellett. Egy időben kiült (hátratolta a popóját, támaszkodva üldögélt), de leszokott róla, 1 hétig csinálta aztán 2 hete semmi.

Hova érdemes fordulni?

2020. dec. 28. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Hát nálunk nem volt éppen eredmenyes az orvosi kivizsgálás és diagnozisallitas 😊 (8-as vagyok.)

Nyugodj meg, a dévényes gyogytornasz sokkal ertelmesebben fog tudni hozzászólni, mint az orvosok.

2020. dec. 28. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Az a te felelősséged, hogy ki a gyereked orvosa. Ha neked megfelel az, aki a véleményed szerint annyit sem tud, mint egy gyógytornász, az a te bajod (vagy a gyerekedé).
2020. dec. 28. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Az orvosok általában elég tudatlanok, és még lekezelőek is, mint te, utolsó.

Honnan gondolod h ugyanaz a gyerekem orvosa, mint aki régen volt?

2020. dec. 28. 19:20
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk az orvos szerint minden rendben volt még, a csípő uh-s azt mondta hogy sürgősen szakorvos..a szakorvos meg azt, hogy nincs semmi baja.. nem hittem neki mert az uh-s teljesen mást mondott. Ajánlás alapján elmenten egy nagyon jó devenyeshez és 3 hónap alatt rendbe tette azt ami a szakorvos szerint nem is volt... A gyógytornász azt mondta, hogy a szakorvos csak a konkrét csípő forgást nézte, az rendben is van, de az összképet már nem nézte hozzá mikor a gyerek C-be hajlott a vizsgálat alatt.. tök asszimetrikus volt, le voltak tapadva az izmai, a csípő ficam előszobájában volt. Szerencsére időben mentem el hozzá.
2020. dec. 28. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:
22%

Tapasztalat alapján (generalizált=testszerte brutál hypotón gyerek) +1 a dévényesre, és -1 a védőnőkre, gyerek/háziorvosokra, neurológusokra. Utóbbiaknak a "nagy tudását" én is a hajamra kenhettem. Bár tény, hogy ez vidék, lehet, Bp-en jobb a helyzet.

Nem kell hozzá beutaló, sőt, jobban is jársz azokkal (magán), akikhez nem kell, mert a tb-s ellátás ezen a területen is olyan, amilyen; a szükségesnél kevesebb idő, nem a legjobb szakemberek.

2020. dec. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!