6 hónapos babát meg lehet tanítani, hogy egyedül elaludjon, ha eddig ölben aludt el? Hogyan?
Meg lehet.Ha nem éhes,pelus tiszta tudod,hogy nincs fájdalma és elég fáradt is tedd az ágyába nyugott hangon beszélj hozzá és hagyd elaludni.Ha eröszakosan üvölt ne rohanj azonnal.Mond neki pl: itt vagyok most aludj szépen.
Eltart míg rájön,hogy nincs kikapkodás az ágyból.Sok sikert,és tarts ki!
Na én 8 hónaposan kezdtem és nem bíztatlak, nagyon nehéz volt. Ahogy letettem, felült és ordított. Szó nélkül visszafektettem, aztán megint felült, megint visszatettem. Első alkalommal 40 perc volt az ordítás, a másodiknál 20. Hiába énekeltem, nem hallotta a saját hangjától.
Eltelt másfél hónap. Most ha dörzsöli a szemét, leteszem hasra -így szeret aludni- simizem a hátát. Úgy dobálja magát jobbról balra és fordítva, mintha muszáj lenne. Aztán lelassul és egyszer csak elalszik. Én soha nem vettem ki ha sírt, csak simiztem és énekeltem. Nem egyszerű még ma sem, de előbb utóbb talán ott is tudom hagyni. Most már belátom, sokkal előbb kellett volna. Tehát légy erős és ne várj sokat.
Amiket írtál az jó, csak folytasd türelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!