Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire veszitek komolyan h...

Mennyire veszitek komolyan h az etkezesek kozott ne egyen a gyerk?

Figyelt kérdés

Reggeli tizorai ebed uzsonna es vacsora van nalunk. A ketto kozott nem adok neki soha enni es masnak se engedem (nagyszulok stb)

Anyosom meg allandoan adni akar neki nem tartja tiszteletben es masoknal is latom h a gyerek siman eszik akarmikor.

Tul szigoru lennek? Amugy eleg rossz evo es kis sulyu gyerekem van 1,5 eves es epphogycsak 10 kg. Rendes kajat nem is enne etkezesek kozott csak “hulyesegeket” nasikat mint pl most mezeskalacs most azt meg nem akarom amugyis alig eszik nem akarok megjobban rontani a dolgon h nasit adok neki

Neha elofordul h kolesgolyot kap v ilyesmi de nagyon ritka

Tul szigoru lennek? Ti hogy csinaljatok ezt?

2020. dec. 27. 17:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én simán engedem

De nem “normális” ételt csak etkezes után ehet.. csak random nem..

Szintén rossz evő

9,6 kg 1,5 évesen

2,5 évesen. 11 kg

2020. dec. 27. 19:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Fu hat ilyen heves valaszokra nem szamitottam

Azert azt hadd tegyen hozza h 780 grammrol indultunk mivel koraszulott 27.het... ugyh azert az a 10 kilo nem olyan gaz.

Es igen, ha nem azt eszi amit en akarom, vagyis normalis, teljes erteku etelt, hanem nasit, akkor bizony nem fog enni. Tegyek ele mindig nasit? Sztem te nem vagy a normalis. Pont ezt nem szeretnem h unalom evo legyen. Egy almat elragcsalhatna jatek kozben de azt nem eszi meg. Szoval...

2020. dec. 27. 20:21
 13/13 Derjaderja ***** válasza:
100%
5x adok én is, de ünnepen nem veszem olyan keményen.
2020. dec. 27. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!