Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes mosható pelenkát...

Érdemes mosható pelenkát használni?

Figyelt kérdés
Mennyi időt vesz igénybe? Mennyire nehéz? Milyet érdemes választani?
2020. dec. 26. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Anyagilag nekünk nem éri meg, mert sokszori fazon/típusváltás után jutottunk el a megfelelőig és a rossz fazont eladva se jött vissza annyi.

300 ezer a jelenlegi készletben álló pénz, ami nekünk 30 hónapnyi libero és 5 hónaposan kezdtük. Ha 2 körül szobatiszta lesz (amire jó esély van, mert most 1,5 és aktívan bilizik) és valamennyit eladok, akkor is max. egálban lesz a kettő és a moshatóval azért van meló annak ellenére is, hogy én is nagyon legegyszerűsítem (kaka lecsapat, pisist nem öblítem, 60 fok előmosással és semmi sem büdös).

Annak éri meg szerintem, akinek nem pisil annyit és a legjobb tetra nem félórát bír.

2020. dec. 27. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Hát az én fiam rengeteget pisil. Eleinte áztunk is, de mióta megtaláltam a megfelelő töltetet azóta nincs baj. 2 órát simán visz és nincs óriás popója
2020. dec. 27. 11:09
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
12, mi az a csúcs töltet és hámy grammot visz? :)
2020. dec. 27. 11:14
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Soha nem mértem mennyit nyom. Azt tudom, hogy alá hiába pakoltam 3 réteget is akár. Előre kell több turbó inkább.

1 mikroszálas+ 1 pamut félbehajtva előre. Ez nyáron vitte a 2 órát. Most kell még pluszba turbó. De a 4-6-4es prefold felé is teszek túrbót

2020. dec. 27. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:
74%

Akkor miről beszélünk?

Ami neked 2 óra, másnak lehet 1 óra se.

Sokan moshatóznak egy tetrával is, mikor 120-at ha visz. Nekünk ez az első pisiig tart és azzal már át is ázott.

A +"kistörcsi" kombó +50 grammot jelent. Sokat pisilőnél nesze semmi fogd meg jól.

Egy márkás mikrós is max. 80 mili.

Miért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenkinek működik olcsón és/vagy kevés munkával?

Mi moshatózunk ha már megvan a készlet annak ellenére, hogy anyagilag nem éri meg, mert megéri nekünk másért. Környezetvédelmi szempontból és a bőrének is jobb, mint az eldobható, de nem kampányolok anyagi okokkal mellette, mert közgazdászként a saját nyelvemet harapnám a hazugságtól.

2020. dec. 27. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!