Hogyan lehet beindítani a tejadó reflexet?
Figyelt kérdés
Több, mint fél éve fejek és van is elég tejem, de egyre nehezebben megy a fejés, egyszerűen van, hogy egy óra küzdelem után kezd el rendesen folyni. Van erre valami okos megoldás? Eddig magától elindult kb. 5-10 perc után.2008. dec. 1. 14:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem kevés lesz most már a tejed.Ilyenkor aki szoptat azt szokták mondani,hogy 2-3 napig tegye gyakrabban mellre és akkor rendeződik.Neked azt javasolnám,hogy 2-3 napig próbálj meg 2 óránként fejni.Tudom nagyon időigényes a kicsi mellett.De ha végül mégis elapad a tejed akkor is elégedett lehetsz,mert csak fejéssel nagyon szép ideig fenn tudtad tartani a tejtermelést.Én így voltam amikor a fiam 7 hós volt,egyszercsak nem éreztem a tejadó reflexet,pedig Én szoptattam mégis elapadt.Mivel a fiam napközben már nem akart szopizni,így fejnem kellett volna,hogy ne apadjon el.Nem tettem így jött a babatej.
2/5 A kérdező kommentje:
Szoptatok és mellette fejek még, csak a reflex nem indul be valamiért. Ha egyszerre fejek és szoptatok, akkor jön belőle, de csak a fejőnek egyszerűen nem akar. :-(
2008. dec. 1. 15:34
3/5 anonim válasza:
Ne fejj:-)
Miért akarsz még mindig fejni?
(én sosem fejtem, semmi gond..)
4/5 A kérdező kommentje:
Például azért, mert nem mindenki van abban a szerencsés helyzetben, hogy a sajátján kívül másik babának is tud anyatejet adni! Tehát most éppen a negyedik ilyen babának és mamának! Remélem ez nem elítélendő!
2008. dec. 1. 19:20
5/5 anonim válasza:
Az 1. vagyok.Minden elismerésem a tiéd,hogy másnak is adsz tejet.Én is adtam,igaz csak 1-nek a fiam unokatesójának./6 dl/Tudtam volna többet is fejni,mert naponta csak 2x fejtem,és kérte is tőlem másik Anyuka is.De Én nem mertem többnek adni,mert féltem attól ami most veled történik,hogy egyszer csak hirtelen nem tudom kielégíteni az igényt.Hát próbálj meg többször fejni,hátha visszatér a mennyiség.De ha nem akkor sem keseredj el,mert szép dolgot vittél véghez eddig is.Válasz a kicsik közül,hogy melyiknek van rá nagyobb szüksége,és csak annak adj.Az Anyukák biztos megfogják érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!